Hirmagazin.eu
Főoldal » A Sencor SAC MT1221CH típusú és SAC MT1222CH típusú mobil légkondicionáló berendezések piacról történő visszahívása!
Gazdaság

A Sencor SAC MT1221CH típusú és SAC MT1222CH típusú mobil légkondicionáló berendezések piacról történő visszahívása!

A FAST Hungary Kft. önkéntesen visszahívja a piacról a Sencor SAC MT1221CH és SAC MT1222CH légkondicionálók (gyártási tétel „Lot: 2019122***“) utolsó, 2019-ben gyártott darabjait, a termék rövidzárlatának és azt követő kigyulladásának esetleges kockázata miatt.

Valamint felkéri a termékek vásárlóit, hogy szüntessék be a légkondicionálók használatát, és vigyék vissza azokat az eladás helyére.
Számukra a teljes vételárat vissza fogják fizetni!

Jelen állás szerint a legtöbb 2019.-ben értékesített veszélyes terméket már felderítették és visszatérítették a teljes vételárat, vagy a szerviz megjavította a készüléket (attól függően, hogy a vásárló hogyan rendelkezett).

Azon vásárlók, akik a termék megjavítását kérték (a hibás kábelek cserélve lettek) korábban a FAST Hungary Kft. szervize által, gond nélkül tovább használhatják a termékeket és természetesen rájuk nem vonatkozik a termékvisszahívás.

Bármilyen további kérdés esetén forduljanak bizalommal a FAST Hungary Kft.-hez.

A FAST Hungary Kft., a termékek saját bevizsgálása alapján állapította meg, hogy a Sencor SAC MT1221CH és SAC MT1222CH mobil légkondicionáló modelleknél (gyártási tétel „Lot: 2019122***“) bizonyos műszaki feltételek mellett súlyos meghibásodás lehetősége áll fenn. A szóban forgó termékek használata közben ezen egységek belső elektromos rendszere megsérülhet, ami növeli a klímaberendezés rövidzárlatának, illetőleg kigyulladásának kockázatát.  Mindkét légkondicionáló, a Sencor SAC MT1221CH és a Sencor SAC MT1222CH, régebbi, 2019. évi modell, és 2019. júliusa óta semmilyen piacon – a Magyar piacon – sem kapható. Így nem történhet meg, hogy valamely ügyfél ezekből a modellekből az idei szezonban vásároljon.

„A meghibásodás lehetőségének beazonosítását követően azonnal jelentős megelőző lépéseket tettünk. Mind két modell használatának kockázatáról bejelentést tettünk a Kereskedelmi Felügyeletnél és a Nemzetközi Figyelmeztető Rendszernél amely, kockázatos termékekre hívja fel a fogyasztók figyelmét,“ mondta el Nagy Tamás, a FAST Hungary Kft. Szerviz vezetője, majd megjegyezte: „Társaságunk célja a továbbiakban is, hogy sok ember számára teremtsen jobb életet, jól megtervezett, működőképes, megfizethető áru és kiváló minőségű mindennapi használati cikkek kínálatával, ezért termékeink biztonságossága, abszolút prioritást élvez. Így postafordultával megkerestük azon ügyfeleink többségét, akik az említett modelleket megvásárolták, forgalmazási és értékesítési csatornáinkon keresztül tájékoztatva őket. Azon vásárlók felé, akiket nem sikerült közvetlenül elérnünk, 2019 júliusa óta a sajtóban, internetes felületeken és további megfelelő csatornákon keresztül, fizetett közlemények formájában igyekszünk az említett információkat közvetíteni. A meghibásodás csak  a szóban forgó, 2019-es gyártású modellek korlátozott  darabszámát érinti.  Jelen pillanatban a legtöbb potenciálisan kockázatos terméket visszavontuk és azoknál már visszafizetésre vagy  javításra került sor.“

A FAST Hungary Kft. felkéri azokat a vásárlókat, akik még rendelkeznek a fentemlített termékek valamelyikével,  hogy áramtalanítsák, ne használják a légkondicionálókat, és vigyék vissza a vásárlás helyére, vagy vegyék fel a kapcsolatot a FAST Hungary Kft.-vel. Részükre a teljes vételár visszatérítésre kerül. Bővebb információért hívják a 06 23 330 830-as telefonszámot hétköznapokon 9:00-17:00 óra között, vagy írjanak Emailt a [email protected] Emailcímre.

Bővebb információét keresse:
Nagy Tamás
Szerviz vezető
Email: [email protected]
Tel: 06 23 330 830

A társaságról

A FAST Hungary Kft., már 2004-óta végzi számos saját és disztribútált márkájának nagykereskedelmi értékesítését és szervizét, a szórakoztató elektronika, háztartási kisgépek, hangszerek, irodatechnika eszközök, órák, játékok és kertészeti termékek terén. Számos éve a jónevű, magas európai normák alapján irányított társaságok közé tartozik, amit az ISO 9001 minőségtanúsítás is bizonyít.
https://www.sencor.hu/ / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Tengerparton is koktélozhat a befektetőkkel

info

Visszaválthatók lesznek a műanyagpalackok, fémdobozok, üvegek

Géza

Megéri-e átváltani az autóhiteleket?

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!