Hirmagazin.eu
Bulvár

A savval leöntött arcú modellnek újabb problémával kell szembenéznie

forrás: hellomagazine.com

Katie Piper egy ideje képtelen enni. A nyelőcsövét is érő égési sérülés miatt újabb komplikációk léptek fel.

Katie Piper egyre vékonyabb, és úgy tűnik, hiába fogták orvosai vitaminkúrára – ez most mit sem segít. Piper – mint közismert – 2008-ban esett áldozatául barátja megtorló tettének, aki savval arcon öntötte. A modell sok-sok (több mint negyven) műtét, orvosi beavatkozás és iszonyú fájdalmak után végül talpra állt. Úja dolgozni kezdett – egy televíziós magazinműsort vezet -, és rátalált a szerelem is. Nem sokkal később Katie életet adott kislányának, aki ma már kétéves.

44574_s_9593692-681x1024
Katie Piper. (Fotó: Camera Press)

Mára újabb problémákkal kell szembenéznie: egyre kevesebbet tud enni, vannak napok, amikor egyszerűen képtelen rá. Megégett nyelőcsöve most nem működik megfelelően, minden egyes lenyelt falat után fuldokolni kezd, ezért sokszor kihagyja az étkezést. Piper egyre vékonyabb. A vitaminkúra jól jön, de hosszú távon ez sem ad megoldást.

Mindezek ellenére a 31 éves egykori modell azzal a gondolattal foglalkozik, hogy örökbe fogadna egy égési sérült kisgyereket. Hiszen ha valaki, ő pontosan tudja, mivel kell megküzdenie egy ilyen baleset áldozatának, s hogy milyen odafigyelésre van szüksége annak, akitől a szörnyű tragédia miatt elfordulnak a szülei.

 

Hasonló hírek

Szerelme nélkül magára maradt a kaliforniai pokolban Vajna Tímea

Géza

Haldokló asszonytól is lopott a kórházi dolgozó! + Videó!

info

A szerelem 3 alappillére – ezek egyensúlyán múlik az igazi szerelem

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------