Image default
Bulvár

A savval leöntött arcú modellnek újabb problémával kell szembenéznie

forrás: hellomagazine.com

Katie Piper egy ideje képtelen enni. A nyelőcsövét is érő égési sérülés miatt újabb komplikációk léptek fel.

Katie Piper egyre vékonyabb, és úgy tűnik, hiába fogták orvosai vitaminkúrára – ez most mit sem segít. Piper – mint közismert – 2008-ban esett áldozatául barátja megtorló tettének, aki savval arcon öntötte. A modell sok-sok (több mint negyven) műtét, orvosi beavatkozás és iszonyú fájdalmak után végül talpra állt. Úja dolgozni kezdett – egy televíziós magazinműsort vezet -, és rátalált a szerelem is. Nem sokkal később Katie életet adott kislányának, aki ma már kétéves.

44574_s_9593692-681x1024
Katie Piper. (Fotó: Camera Press)

Mára újabb problémákkal kell szembenéznie: egyre kevesebbet tud enni, vannak napok, amikor egyszerűen képtelen rá. Megégett nyelőcsöve most nem működik megfelelően, minden egyes lenyelt falat után fuldokolni kezd, ezért sokszor kihagyja az étkezést. Piper egyre vékonyabb. A vitaminkúra jól jön, de hosszú távon ez sem ad megoldást.

Mindezek ellenére a 31 éves egykori modell azzal a gondolattal foglalkozik, hogy örökbe fogadna egy égési sérült kisgyereket. Hiszen ha valaki, ő pontosan tudja, mivel kell megküzdenie egy ilyen baleset áldozatának, s hogy milyen odafigyelésre van szüksége annak, akitől a szörnyű tragédia miatt elfordulnak a szülei.

 

Hasonló hírek

A híres modell és lánya megszólalásig hasonlítanak egymásra

info

Hihetetlen! Felismerhetetlenre plasztikáztatta magát az egyik Olsen-lány!

Mazsi

Szomorú hírek érkeztek a műtéten átesett Koós János állapotáról

Mazsi