Image default
Technika, kommunikáció

A Samsung levédette a hajlítható telefont

Több tech cég is kutat a hajlítható, összehajtható kijelző, kütyük témában, a Samsung viszont most tett egy konkrét lépést is: beadott egy szabadalmat az USA szabadalmi hivatalához egy új dizájnról. A szabadalmat már korábban beadta a cég, de csak a héten publikálta a hivatal.

A Samsung levédette a hajlítható telefont

A Project Valley-nek hívott terméknek összehajtható kijelzője van, amit a szabadalom szerint több irányban lehet hajtogatni. A Samsung azt szeretné kihasználni, hogy hajlítható kijelzővel több olyan felületet kapunk, ahol megjeleníthetünk dolgokat. A végleges megoldás valószínűleg olyasmi lesz majd, mind amit a cég már 2014-es koncepcióvideójában bemutatott.

A Sam Mobile nevű oldal szerint a Samsung valamikor 2016-ban jön majd ki a hajtogatható telefonnal több európai országban, köztük az Egyesült Királyságban, Németországban, Olaszországban és Franciaországban. A lap szerint ahhoz képest, hogy kísérleti termékről van szó, ez viszonylag hosszú országlista.

 A szakértők szerint a legvalószínűbb, hogy középen, horizontálisan összehajtható telefont dobnak majd piacra: mintha egy könyvet fognánk a kezünkben. A másik valószínű lehetőség az eddigi koncepciók alapján, hogy kifordítva lehet majd kinyitni.
2014-ben a cég így képzelte el a hajlítható okos telefonokat, meglátjuk, mi lesz belőle:

Forrás: MaiValóság

Hasonló hírek

Amit az etikus hekkerek tudnak

info

A szülők ismerik a veszélyt, egy részük mégsem tesz elenne

info

Megmutatjuk a hívószámelrejtés legegyszerűbb trükkjét

Edit