Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

A románok rászoktak arra, hogy Magyarországon bűnözzenek! Itt azonban, nem járnak sikerrel! Oszd meg!

Románia belsejéből érkeznek az igazi románok, vagy ahogyan mi szoktuk mondani, a szőrös-talpúak! Hazánkban sok bajt okoznak, nem tartják be a közlekedési szabályokat, halálos balesetet okoznak, emberek halnak meg kezük nyomán, bűnöznek, magyar embereket, időseket károsítanak meg, és még sorolhatnám, hogy mennyi bajt és bánatot okoznak nekünk.

Az igazi, őshonos szőröstalpúak. Kép: Hirmagazin.eu

A Zsarumagazin épp teganp írt arról, hogy ismét egy román, aki azt a merész tettet követte el, hogy háromszor is kiadta magát rendőrnek Budapesten, az V. kerületben. Íme a cikk, hogy a magyar zsrauk elkapták és eljárás alá vonták a szőrös-talpú álrendőrt:

Egy hét alatt háromszor adta ki magát rendőrnek egy csaló az V. kerületben. (2018. 07. 11., szerda, Zsaru Magazin)

Az 55 éves román férfi valódi zsaruk kezére került.

Fővárosba látogató külföldieket ejtett tévedésbe, majd anyagi lejtmenetbe az a férfi, aki mondvacsinált hatósági intézkedésekkel és veleszületett gátlástalansággal szedett saját zsebre sápot a turistáktól.

– Az első bejelentést május 30-án este kaptuk egy olasz házaspártól – ismertette Csordás Ákos őrmester, az V. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozója.

Csordás Ákos, Brfk, V. ker.

– Arról számoltak be, hogy az V. kerületi Belgrád rakparton, a Szabadság híd közelében sétáltak, amikor egy magát rendőrnek kiadó férfi lépett hozzájuk. „Igazoltatta” őket, kábítószer és hamis pénz felkutatására hivatkozva átvizsgálta a pénztárcájukat, majd visszaadta. A házaspár később vette észre, hogy az állítólagos hatósági fellépés 30 ezer forintjukba került, ennyi hiányzott ugyanis a tárcájukból. Egy dán állampolgár hasonló esetről tájékoztatott június 5-én. Őt délben a Jászai Mari téren károsította meg a csaló. Eggyel nőtt a tét, a skandináv turistát négy tízezressel rövidítette meg a magát rendőrnek kiadó férfi. Még ugyanaznap este két német nő vált kárvallottá: tőlük hasonló trükkel 440 eurót vitt el az álrendőr.

A két asszony hamarabb vette észre az átverést, mint a dán és olasz sértettek, a csaló után futottak, és a Sörház utcánál be is érték. Zsaruért kiáltottak, és kézzel-lábbal magyarázták a történteket. Egy honfitársunk sietett a segítségükre, és a járőrök kiérkezéséig visszatartotta a bukaresti Marin N.-t. Az igazi zsaruk elfogták, és előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A férfi tagadta a bűncselekményt, azok elkövetésével egy másik román férfit terhelt be.

A csaló valódi közelségbe került a magyar testülettel, az előállító helyiség ideiglenes vendége lett. Ellene háromrendbeli csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Szabadlábon védekezik, állítólagos társát a zsaruk keresik.

Forrás: zsarumagazin.hu, Szilágyi

Fotó: zsaru-archív

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Legfrissebb bűnügyi hírek (+videó)

Géza

Tragikus halál a vasúti átjáróban a tél utolsó hétvégéjén

Mazsi

Elképesztő, hogy milyen gusztustalan emberek vannak! – Videón, ahogy a nemi szervét fogdossa a tömött budapesti buszon egy férfi! Oszd meg mindenkivel!

Géza