Főoldal » A rettegés jegyében telik az idei szilveszter
Külföld

A rettegés jegyében telik az idei szilveszter

Még min­dig élén­ken élnek a né­me­tek em­lé­ke­ze­té­ben a ta­valy szil­vesz­ter éj­sza­ká­ján tör­tént bor­zal­mak.

A német hatóságok már hónapokkal ezelőtt megígérték, hogy idén nem ismétlődnek meg a tavalyi szilveszter borzalmai. Mint ismert, tömegével inzultálták a nőket a német nagyvárosokban fiatal migráns férfiak. Hogy idén ezt elkerüljék, novemberben a németek már konkrét tervekkel álltak a nyilvánosság elé.

Megerősített rendőri jelenléttel, térfigyelő kamerákkal, a járőrökre rögzített testkamerákkal és civil ruhás rendőrökkel védik majd a nagyobb rendezvényeket és a forgalmas köztereket.

A 2017-es év a választások éve is lesz Németországban, így a kormánypártoknak is elemi érdekük, hogy ne történhessen botrány idén.

A rettegés jegyében telik az idei szilveszter
A kölni dóm előtt tér, szilveszter éjszakáján.

Ám a 2015-ös szilveszterről most újabb elképesztő részletek derültek ki.

A német Bild napilap információi szerint a kölni városvezetés tavaly valamit nagyon elbaltázott. Kiderült, hogy a szilveszteri rend biztosításával megbízott Westturm nevű cég migránsokat fogadott fel a munka elvégzésére.

Fizetési listájukon 59 migráns neve szerepel, akik Észak-Afrikából, Szíriából és Afganisztánból érkeztek Németországba menekültként. A Westturm az olcsó munkaerő miatt döntött a migránsok mellett. Nekik csak 5 eurót fizettek óránként, de a számlákon azt tüntették fel, hogy több mint 15 euró volt a bérezésük. A migránsok feladata az utak, hidak zárása, nyitása, a tömeg terelése lett volna. Kinek-kinek kezébe nyomtak egy megkülönböztető mellényt, egy kézi adó-vevő készüléket, de nem sokra mentek velük.

Az alkalmi biztonságiak túl sok embert engedtek fel a rájuk bízott hidakra, a tömegben pedig pánik tört ki. Az egyik híd vonatközlekedését is le kellett állítani, mert félő volt, hogy a sínre menekülő embereket elüti egy szerelvény. A kimaradó vonatok miatt pedig egyre nagyobb lett a pályaudvaron és a dóm előtti téren a tömeg. A rendőrségi jelentés szerint ekkora tumultusban, ahol az emberek egyébként is pánikba estek, már lehetetlen volt megakadályozni a szexuális erőszakot és a petárdatámadásokat…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A lányát nevezte ki kormányfőhelyettesnek Nazarbajev

info

Újabb szankciókat fogadott el Észak-Koreával szemben az ENSZ BT (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Örökre letiltotta az egyik legsötétebb brit nácit a Facebook és az Instagram

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------