Hirmagazin.eu
Főoldal » A rendőrség is elismerte, fiatal migránsok terrorizálják Augsburg lakóit
Külföld

A rendőrség is elismerte, fiatal migránsok terrorizálják Augsburg lakóit

Helyi la­ko­sok val­lot­tak arról az Augs­bur­ger All­ge­meine Ze­i­tung­nak, hogy az el­múlt évek­ben mi­lyen vál­to­zá­so­kon ment át sze­re­tett vá­ro­suk. A tör­té­nelmi óvá­ros egyik terét el­fog­lal­ták a fi­a­tal be­ván­dor­lók, a rend­őrök szinte te­he­tet­le­nek.

A város legolvasottabb lapjában megjelent cikkben két helyi lakos vall arról a rémálomról, amit naponta kell átélniük a migránsok miatt. A nyilatkozók szerint az Elias-Holl nevű teret mára már teljesen a saját uralmuk alá hajtották a bevándorlók, a hatóságok lényegében tehetetlenek. Ráadásul ezt az állítást a rendőrség is megerősítette:

A szóban forgó téren valóban megnövekedtek a rendőrségi akciók, az Elias-Holl egy problémás gócpont lett az elmúlt években

– áll a közleményben. Zoran Kikic nyolc éve él a tér mellett a feleségével, és azt meséli, hogy már konfliktusba is került a teret elárasztó férfiakkal. Sokat kell itthonról dolgoznom, és a folyamatos üvöltözések és a hangos zenehallgatás miatt lehetetlenség koncentrálni.

Amikor egyszer illedelmesen lementem szólni, akkor elkezdtek lökdösni, és csak akkor hagyták abba, amikor más járókelők is közeledtek. Már nem is szólok nekik, inkább kihívom a rendőröket

– meséli a lakó. Minden nyáron rendeznek egy kisebb fesztivált itt a téren fellépőkkel.Lementünk a feleségemmel, de belénk kötött több tört németséggel beszélő berúgott fiatal. Azt kérdezték, hogy problémánk van-e a külföldiekkel. A nejem teljesen lemerevedett, szerencsére tettlegesség nem történt – meséli a férfi.

Zoran Kikic szomszédja, Jürgen Benthele megerősítette az elhangzottakat és hozzáteszi, hogy a nyári meleg estéken száznál is több bevándorló találkozó helyévé vált a környék.

Az alkohol- és drogfogyasztás mindennapos, mindegy hogy nappal van vagy este.

Az augsburgi rendőrség szóvivője megerősítette, hogy tavalyhoz képest 30 százalékkal nőtt a rendőrségi akciók száma csak az Elias-Holl téren. Thomas Rieger azt is elmondta, hogy az igazoltatott személyek többsége migrációs hátterű fiatal, és rendszerint rendzavarás miatt riasztják őket a lakók.A legnagyobb baj az, hogy amikor az egyik városi csomóponton megnövelik a rendőrségi jelenlétet, akkor a fiatalok egy másik placcot választanak maguknak.

A lakók úgy érzik, hogy magukra hagyták őket a hatóságok.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A nyugat-európai magyar szervezetek kiálltak a kormány mellett

Edit

Pusztító tájfun csapott le a Fülöp-szigetekre (Videó)

info

Nem Madeleiné az Ausztráliában talált holttest

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------