Hirmagazin.eu
Főoldal » A rendőröket is meglepte a döbbenetes fordulat: mégsem akart rosszat a szomszédja arcába láncfűrésszel belevágó dunavecsei férfi – ez történt valójában
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

A rendőröket is meglepte a döbbenetes fordulat: mégsem akart rosszat a szomszédja arcába láncfűrésszel belevágó dunavecsei férfi – ez történt valójában

Szürreális félreértés történt a Bács-Kiskun megyei Rendőr-kapitányságon. Egy életveszélyt okozó testi sértés gyanújával őrizetbe vett férfiről kiderült, hogy egyáltalán nem akart rosszat, mikor egy láncfűrésszel belevágott szomszédja arcába – viccből a berántott fűrésszel akarta ébreszteni, ebből lett nagy baj.

Január 19-én vettek őrizetbe egy 44 éves dunavecsei férfit, mert az előző napon megvágta egy láncfűrésszel szomszédja arcát. A rendőrség életveszélyt okozó testi sértésért indított eljárást a férfivel szemben.

https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/8aSktkpTURBXy9hNjVjNzg2MDU3MTQxOTA5NzQ3Y2ZlYzM2NWFjNmIwNS5qcGeRlQLNAyAAwsM

A nyomozás során kiderült, hogy bár a sérülés súlyos, nem volt életveszélyes, szándékos testi sértésről pedig szó sem volt: az történt, hogy az azonos telken, de külön lakrészben élő szomszédok közül az egyik úgy gondolta, jó poén lenne lakótársát egy láncfűrésszel ébreszteni. A fűrész fogai azonban beleakadtak az ágyat borító textilbe, így csúszhatott rá a szerszám az alvó sértettre, és vághatta meg az arcát.

Fotó: Police.hu

A szakértői vélemény és a történtek alapján a nyomozók megváltoztatták a bűncselekmény minősítését életveszélyes testi sértésről gondatlanságból elkövetett testi sértésre – figyelembe véve, hogy láncfűrésszel lehet embert ölni, de ebben az esetben nem ez volt a cél.

(Police.hu)

Hasonló hírek

Hatalmas fordulat az eltűnt maglódi vállalkozó ügyében: Szlovákiában került elő Gyula vizslája

Géza

Csalás miatt keresi a rendőrség! Oszd meg!

Géza

Nézzen be egy magyar börtönbe, ez az igazság – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------