Hirmagazin.eu
Főoldal » A rendőrök meglátogatták a csecsemőt, akinek a születésénél segédkeztek! (Csodálatos gesztus, .. olvasink nevében is köszönjük! Hirmagazin.eu)
Életmód hírek

A rendőrök meglátogatták a csecsemőt, akinek a születésénél segédkeztek! (Csodálatos gesztus, .. olvasink nevében is köszönjük! Hirmagazin.eu)

Családlátogatáson jártak a VII. kerületi rendőrök. Ők és a baba is jól vannak.

Családlátogatáson jártak a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi rendőrei. Kovács Lilla Barbara őrmester és Gilányi Bence őrmester azt a kisfiút látogatta meg, akinek születésénél segédkeztek.

Mi is írtunk róla, hogy az édesapa megkérte őket szombaton hajnalban, hogy segítsenek vajúdó feleségével minél hamarabb bejutni a szülészetre. Így végül rendőri felvezetéssel érkezett a család a Kútvölgyi-kórházba.

A BRFK Facebook-oldala arról is beszámol, hogy Antika rendben, egészségesen megszületett, a könnyekig meghatódott édesapa pedig meghívta a rendőröket vendégségbe.

Forrás: nlcafe.hu

Hasonló hírek

Kordonok nélkül: így vonultak tegnap a Budapest Pride-on – fotók

Géza

Meghalt Benke László mesterszakács

Géza

No comment

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------