Hirmagazin.eu
Főoldal » „A reményt nem veheti el tőlünk senki” – Megszólalt a díler elfogása után a házibuli során kizuhant fiú édesapja
Belföldi hírek

„A reményt nem veheti el tőlünk senki” – Megszólalt a díler elfogása után a házibuli során kizuhant fiú édesapja

Budapest – Elfogta rendőrség azt a 21 éves józsefvárosi drogterjesztőt és barátnőjét, aki egy budapesti házibuliba induló fiataloknak, köztük az érdi Nagy Richárdnak és társainak (17) kábítószert (LSD-t, THC-t és füves cigarettát) adott.

– Megnyugtató, hogy eredményes volt a rendőrök munkája, így leteszek arról, hogy magam kutassam fel a drogdílert és a társait – nyilatkozta a Blikknek Nagy László kőműves, a balesetet szenvedett fiú édesapja. – Megígértem a rendőröknek, hogy tiszteletben tartom a munkájukat, nem fogom többet zavarni a nyomozást. Tőlük tudom, hogy nem más lökte ki a fiamat, hanem a drog hatására magától ugrott ki az ablakon.

(A legfrissebb hírek itt)

Kiderült, az igazságügyi szakértő a tragikus sorsú Ricsi szervezetében drogot talált, ennek hatására vált fékezhetetlenné a viselkedése. Ricsi őrjöngés közben ki akart ugrani az ablakon, nekiszaladt az üvegnek, és elvágta a kezét. A társai bekötötték a sebét és mentőt hívtak hozzá, de mire megérkezett a segítség, Ricsi újra nekiszaladt egy másik ablaknak és kiugrott.

Mint azt a Blikk megírta, vasárnap hajnalban egy húsz fős fiatalokból álló társaság az érettségit akarta megünnepelni. Valamennyien Kaposvárról érkeztek Budapestre, de nem elégedtek meg az alkohollal, hanem drogot is fogyasztottak. Ennek hatására Nagy Richárd kiugrott a második emeleti lakás ablakán, és olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy beállt nála az agyhalál. Jelenleg csak a gépek tartják életben.

– A kisfiam hatéves volt, amikor elváltunk, de azóta is együtt neveltük a volt feleségemmel – folytatta Ricsi édesapja. – Nagyon nehezen viseljük a jelenlegi helyzetet, most indulunk be hozzá az édesanyjával a János kórházba. A fiunk állapota ellenére azt látjuk, hogy az orvosok és a nővérek mindent megtesznek érte. Nem tudjuk, meddig tartják őt életben, de amíg nem kapcsolják le a gépről, addig hinnünk kell a csodában. Mert a reményt nem veheti el tőlünk senki.

Nagy Richárdért a barátai és sporttársai Érden szorítanak: azt üzenték, hogy szurkolnak neki, erőt és kitartást kívántak élete legnagyobb küzdelméhez.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

A Nestlé-nek is sikerült kiborítania az embereket

Géza

Több vakvezető kutya kell

info

Tartalékosok a határon?

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------