Hirmagazin.eu
Belföldi hírek

A rejtély fokozódik: Sorost sejti-e Gyurcsány Márki-Zay mögött, vagy sem? Íme a válasz!

A 168óra olyan cikket tett közzé, mely szerint Gyurcsány Ferenc azt emlegette volna egy zártkörű DK-s megbeszélésen, hogy Soros György állhat Márki-Zay Péter mögött. A cikk eltűnt, cáfolat jött helyette. De akkor mi is történt?

Mivel azóta már törölt cikkről van szó, elöljáróban jelezzük: azért közöljük az alábbiakat, hogy mutassuk: milyen bizarr fordulatokat vehet akár a sajtóban is az ellenzéki előválasztás eddig is kacskaringós története.

Ami a lényeget illeti: ellenzéki politikustól meglehetősen szokatlan a sorosozás, a 168 Óra reggeli cikke szerint mégis ez a nem várt fordulat következett be pénteken, mikor Gyurcsány Ferenc a párt szűk stábjával az előválasztás részeredményeit elemezte. A megjelent, majd azóta eltűnt cikket a 444 szúrta ki. Mint írták: a 168 Óra azt állította: Gyurcsány arról beszélt, hogy Márki-Zay Péter sikereit annak köszönheti, hogy maga Soros György állt be a hódmezővásárhelyi polgármester mögé.

Márki-Zay Péter /Fotó Fuszek Gábor Márki-Zay Péter /Fotó Fuszek Gábor

A cikk azóta eltűnt, és egy cáfolat jelent meg helyette a 168 Óra honlapján, ez, idézzük:

A Demokratikus Koalícióval és az ellenzéki előválasztással foglalkozó cikkünket az alábbi okból távolítottuk el az oldalunkról: bár a cikk készítésekor a tudomásunkra jutott információt két független forrásból is megerősíttettük, a cikk megjelenését követően azonban az érintettek hitelt érdemlően cáfolták a megjelentetett információt. Ennek fényében a cikk közlését haladéktalanul felfüggesztettük. Az érintettektől és olvasóinktól elnézést kérünk.

Jelenlegi ismereteink szerint tehát a címbeli kérdésre a válasz az: nem, Gyurcsány nem sejti Soros Györgyöt Márki Zay Péter mögött. Természetesen ha bármilyen fejlemény lesz az ügyben, cikkünket frissítjük.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: RAS-archívum

Hasonló hírek

ORSZÁGOS EGYÜTTMŰKÖDÉS AZ ELTŰNTEK KERESÉSÉRE

Géza

Meglepő, de ezért az ártatlan dologért is 50 ezerre büntetnek

Mazsi

Itt a kormányhatározat a biztonsági kerítésről

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------