Hirmagazin.eu
Főoldal » A reinkarnáció élménye 70 dollárért (+Videó)
Életmód hírek

A reinkarnáció élménye 70 dollárért (+Videó)

Nem kevesebbet, mint a halál és az újjászületés élményét kínálja a merészebbeknek az a szimulátor, amely hétfőn kerül a nagyközönség elé Kínában.

 

reinkarnáció élménye 70 dollárért

A sanghaji látványosság a tervek szerint hétből négy napon át, naponta kétszer két órában fogadja azokat, akiknek ez a tapasztalat megér 444 jüant, ami körülbelül 70 dollár. A krematóriumtól a szülőcsatornáig vezet az út.

A tesztcsapat egyik tagja, egy fiatalember azt mondja, hogy nagyon érdekes érzés. Az ember lehetőséget kap arra, hogy lelassuljon, és behatoljon az élet mélyebb rétegeibe, eltöprengjen súlyos létkérdéseken. Ez a tapasztalat megváltoztatja az embereket. Aki ezen keresztülmegy, már sosem lesz ugyanaz, mint aki volt, mielőtt belépett oda. Szerinte ez egy világraszóló újítás.

A résztvevők leírhatják utolsó gondolataikat, mielőtt a krematóriumba lépnek. Ez azért nem hasonlít az öngyilkosságra, mert mindig van kerettörténet, amely vagy önfeláldozással, vagy a csapat valamely tagjának halálával végződik. Ez az a pont, ahol belép a vadonatúj szimulátor.

Forrás: euronews

 

Hasonló hírek

A változókor velejárója, amit senki nem mondott el neked!

Mazsi

Döbbenet az arcokon – Leesik az álla, mit gondolnak a külföldi turisták a magyar keresetekről – Aztán az övéké is leesett. (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Szerelmet vagy szeretetet akarsz?

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------