Image default
Életmód hírek

A reinkarnáció élménye 70 dollárért (+Videó)

Nem kevesebbet, mint a halál és az újjászületés élményét kínálja a merészebbeknek az a szimulátor, amely hétfőn kerül a nagyközönség elé Kínában.

 

reinkarnáció élménye 70 dollárért

A sanghaji látványosság a tervek szerint hétből négy napon át, naponta kétszer két órában fogadja azokat, akiknek ez a tapasztalat megér 444 jüant, ami körülbelül 70 dollár. A krematóriumtól a szülőcsatornáig vezet az út.

A tesztcsapat egyik tagja, egy fiatalember azt mondja, hogy nagyon érdekes érzés. Az ember lehetőséget kap arra, hogy lelassuljon, és behatoljon az élet mélyebb rétegeibe, eltöprengjen súlyos létkérdéseken. Ez a tapasztalat megváltoztatja az embereket. Aki ezen keresztülmegy, már sosem lesz ugyanaz, mint aki volt, mielőtt belépett oda. Szerinte ez egy világraszóló újítás.

A résztvevők leírhatják utolsó gondolataikat, mielőtt a krematóriumba lépnek. Ez azért nem hasonlít az öngyilkosságra, mert mindig van kerettörténet, amely vagy önfeláldozással, vagy a csapat valamely tagjának halálával végződik. Ez az a pont, ahol belép a vadonatúj szimulátor.

Forrás: euronews

 

Hasonló hírek

Alain Delon megrázó szavai a világról: “Nincs többé tisztelet, nincs adott szó. Csak a pénz számít…”

Mazsi

Olcsóbb bérlet, kevesebb bliccelő – Bécsben

info

50 ezres büntetéssel fenyegeti a kutyásokat a Belváros

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------