Hirmagazin.eu
Főoldal » A rasszizmus legújabb formája: a mosolygás! Oszd meg!
Életmód hírek

A rasszizmus legújabb formája: a mosolygás! Oszd meg!

Mély levegő, kedves Olvasóink: mostantól fehér embereknek tilos a mosolygás, mert az a faji felsőbbrendűség burkolt kifejezése.

Az amerikai baloldal azután hozta meg ezt a döntést (ugyanis ők szabályozzák, mit csinálhat a társadalom és mit nem) hogy meg kellett magyarázniuk, miért kötöttek bele egy bő héten keresztül egy tizenéves fehér gimnazistába, akinek egyetlen bűne az volt, hogy mosolygott.

A rendkívül fontos történetről a magyar újságolvasók is értesülhettek, hiszen például az Index sietett főhírként hozni, nehogy már lemaradjunk a haladás legújabb híreiről. Felkerült ugyanis a netre egy videó, amelyen – a baloldali kamuhír-ügynökségek interpretációjában – egy Trump-párti középiskolás csoport látható, amint becsmérelnek és szidalmaznak egy tisztességben megőszült, indián (bocsánat, bennszülött) öregurat, aki törzsi dobján játszik. Az indiánhoz legközelebb álló fiatalember ráadásul mosolygott is, ami felháborító. A baloldali újságírók, nyilván a társadalom rendje iránti önzetlen féltésből, nyilvánosságra hozták a fiú, Nick Sandmann nevét, lakcímét, minden elérhetőségét, közkeletű szóval doxxolták, amire a csőcselék rögtön ugrott is, és a család számos életveszélyes fenyegetést kapott.

Mindeközben egyébként egy New York-i buzibárban egy tízéves, lánynak öltöztetett “drag queen” fotózkodott egy anyaszült meztelen buzeránssal, de ezzel nincs semmi baj, ez nem sérti a társadalmi normákat. Ugyanígy a fehérek kiirtására felszólító transzparensek a Womens March felvonuláson. Ezekre kár is szót vesztegetni, ennél fontosabb, hogy egy fehér tizenéves el merészelt mosolyodni.

Az Index becsületére legyen mondva, hogy tengerentúli hitsorsosaikkal ellentétben lehozták a történet folytatását is. Előkerültek ugyanis újabb videók, amelyből kiderült, hogy a balos narratívából természetesen egy szó sem igaz. A Kentucky állambeli Covington Catholic High School diákjai kulturáltan és fegyelmezetten, senkivel sem kiabálva látogatták meg a washingtoni Lincoln emlékművet, amikor szembetalálkoztak – vigyázat, sztereotip fordulat – a Black Hebrew Israelites nevű szélsőséges politikai szervezet négy néger aktivistájával, akik káromkodni és fenyegetőzni kezdtek a diákok Make America Great Again sapkái láttán. Nekik szóltak vissza többen is.

Ekkor lépett közbe az indián, Nathan Phillips, állítása szerint azért, hogy a helyzetet kibékítse. Furcsa módszert választott, ugyanis odaállt a fiatalember elé, mégpedig igen kényelmetlen közelségbe, és verni kezdte a kezében tartott indián dobot, miközben kántálásba kezdett. A videó alapján nyilvánvaló, hogy provokálni próbálta a fiút, hátha meglöki vagy eltolja. Sandmann azonban nem vette fel, csak mosolyogva nézte az óbégató, furcsa öregurat. Hát ezen pöccentek be annyira a balosok, hogy a vérét kívánták.

Most őszintén, egy magyar gimnazista hogy reagálna, ha egy magyar múzeumból társaival kilépve elébe lépne egy öreg cigány, és szorosan az arcába állva élő koncertet rögtönözne, miközben társai ugrásra készen várják, hogy nekimehessenek a “náciknak”?

Miután az új felvétel tisztázta, hogy szó sem volt itt semmilyen fehér szuprenácista demonstrációról, épp ellenkezőleg, az amerikai balos média most kármentésbe kezdett, hogy a zsidó négerek és az öreg indián pofátlanságát megmagyarázzák. Így született meg a magyarázat: a szegény, elnyomott kisebbségieket a fehér fiú arcára kiült, lenéző grimasz provokálta, és ebből következően jogosan kezdtek rendbontásba.

A washingtoni incidens öt négy nap telt el. Tegnap reggel az összes balliberális hírportál “tudományos” elemzésekkel van tele, hogy a fehér embereknek miért tilos mostantól mosolyogniuk. Nem álhír, nem vicc – ez a nyugati világ 2019-ben.

Forrás: hunhir.info

Hasonló hírek

„Megkapaszkodni”

info

5 lépés, hogy még több pénzt vonz az életedbe!

Mazsi

A férjem 5 tulajdonsága, ami miatt boldog és kiegyensúlyozott a házasságunk

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!