Főoldal » A Rák ne játsszon a házasságával, a Skorpió gyermekáldás elé néz, a Vízöntő kimondja végre. Ez vár RÁD a hét utolsó napjaiban
Horoszkóp

A Rák ne játsszon a házasságával, a Skorpió gyermekáldás elé néz, a Vízöntő kimondja végre. Ez vár RÁD a hét utolsó napjaiban

Izgalmasan telik az év vége.

Kos

Izgalmas időszakot jelent a személyisége fejlődése szempontjából is az elkövetkező ünnepi hét. Minden azon múlik, mennyire tudja mozgósítani a belső erőforrásait, és mennyire tud kiszabadulni a megszokott kerékvágásból, a nyomasztó elvárásokból.

Csak azokat a rokonait látogassa meg, akikkel valóban szívesen tölti az idejét! Kerülje az energiaszívókat, az elszomorítókat és azokat, akik szinte mindig mindenféle elvárásokkal nyomasztják a hangulatát.

Bika

Jól tenné, ha néhány napra elutazna a partnerével, ha teheti, akár egy családlátogatás ürügyén. De még jobb, ha valami wellness szállóban próbálja meg kisimítani túlságosan felpörgetett idegrendszerét – a szilveszter erre kiváló alkalom. A megszokott körülmények sajnos most a megszokott vitákhoz vezetnének.

Minél jobban sikerül megváltoztatnia maga körül a díszleteket, annál jobban eltávolodhat a problémák gyökerétől. És így valahogy tisztábban is láthat.

Ikrek

Ne kényszerítse magát olyasmire, amiben nem hisz igazán. Noha képes bárkivel bármit elhitetni, de saját magát még ön sem képes becsapni. Ha a valódi álmai már messze vannak attól, amilyen a párkapcsolata, akkor itt az ideje, hogy végre nyílt lapokkal játsszon!

Persze ez azzal is együtt járhat, hogy a saját hibáival is kénytelen szembenézni. De még ez is kevésbé lehet fájó, mint ha minden úgy marad, mint ahogy van. Legyen bátor! Ez önnek és a kedvesének is érdeke!

Rák

Egy titkos kapcsolat miatt sem szabad elfeledkeznie a családjáról. Az sem szép, bár gyakorta megesik, hogy a párjával való kapcsolatára öntudatlanul rávetíti a saját szüleinek a hibáit. Mintegy kivetíti belé a saját árnyékát. Ebben a felállásban természetes, hogy csakis a szerető győzhet.

Ha szeretőjét akarja a párja helyébe tenni, automatikusan fog cseberből vederbe esni, mivel a gondjai belülről saját egyéniségéből fakadnak. Csak magán kezdheti a változtatást!

Oroszlán

Szerencsésebb időszak következik az életében. A siker és a szerelmi boldogság egyszerre érheti el, ami különös ritkaság. Hatására nemcsak a karácsonyt, hanem a szilvesztert is szokatlanul boldogan élheti meg. Most még a szokásos idegeskedés is elkerüli: a mézes sütik tökéletesen sikerülnek. A gyerekei kedvesek, a kedvese rajong önért.

Mintha egy tündérmesébe csöppent volna. Egyelőre nem kell tartania a felébredéstől sem. Örüljön, és élvezze ki a boldogságot!

Szűz

Habár az évvégi ünnepek a családról és a meghittségről szólnak, ön mégse töltse csakis velük ezt az időszakot. Mivel ön nagyon is közösségi ember, szüksége van a barátokra és mindenféle külső kapcsolatra is. Ez az ön nagyobb, tágabb családja, ezért csak akkor élvezi a meghittséget, ha őket is belevonhatja.

A társának sem lesz ez ellen kifogása. A szerelmük úgy lángol fel, ha vannak hozzá tanúk is. Egy kisebb utazásra is sort keríthet a két ünnep között. Akár a barátai társaságában is.

Mérleg

Egy szép szerelmi kalandba csöppenhet, de csak akkor menjen bele, ha még nincsen elköteleződve. Ellenkező esetben igen kellemetlen következményeknek teheti ki magát vagy a családját. Bármennyire is tőlük függetlennek képzeli az egyéniségét, valójában nagyon is függenek egymástól. És ez sokkal több a kötelesség szülte látszatnál.

Ne higgyen a szabadságról szóló modern teóriáknak. A szálak, habár láthatatlanok, nagyon is szorosak. Érzik egymást akkor is, ha nem tudnak egymás dolgairól. Ne bántson!

Skorpió

Szerelemmel lesz teli az év utolsó hete. A kedvese a szokottnál kedvesebb, és most a hátsó gondolatok sem gyötrik vele kapcsolatban. Az ünnepek alatt valahogy nagyon egymásra találhattak. Annyira, hogy akár gyermek is lehet a dologból.

A jó sorsfordulat mindenképpen megszületőben van, még akkor is, ha nem egy kisbaba formájában. Lehet az valamilyen közös alkotás, üzlet, házépítés vagy hobbi is, ami összehozhatja önöket mélyebben. Feledje a múltat, most csak a jövőre koncentráljon!

Nyilas

Szerelmes, érzelmes időszakkal köszöntött be karácsony hete, és ilyen lesz a folytatás is. Annál jobban örül most a kedvesének, minél régebben látta őt. A távolság valójában forrpontra juttatta az önök közötti érzelmeket. Ha gyerekeik is vannak, most különösen örülhetnek a társaságuknak. Ha még nincs, szilveszterkor, a pezsgőt kortyolgatva eszükbe juthat, hogy mitől is lehetne teljesebb, kerekebb az ünnep.

Ha most rögtön belevágnak, jövőre már egy személlyel több lesz önök körül. Egy nem is akármilyen aprósággal.

Bak

Alapvetően jól érzi magát a bőrében, csak a félelmein képtelen úrrá lenni. Pedig azoknak olyan a természetük, hogy minél inkább retteg tőlük, annál nagyobb energiát szívnak el a fontosabb dolgok elől. De legalább ne vádaskodjon alaptalanul!

Inkább életének könnyebb oldalát próbálja megragadni. Egy közös hobbi, művészeti tevékenység, színház, koncert, még jobban összehozhatja a partnerével. Ezen a téren sokkal könnyebb eredményeket elérni.

Vízöntő

Végre ki tudja mondani azt, amit eddig csak önmagának fogalmazott meg: mennyire szereti a partnerét, és hogy mennyire ragaszkodik is hozzá. Az évvégi ünnepek nemcsak mesterséges, hanem szívből jövő tüzeivel és fényeivel is melegítik, fényesítik a családi tűzhelyt.

Minden oka megvan rá, hogy boldog legyen, és hogy ragyogjon. Nemcsak a családtagjait, de önmagát is elbűvölheti, ha meglepetésként beszerez egy házi kedvencet is. Talán egy, a nyomába szegődő kóbor cica személyében.

Halak

Ha sokáig volt magányos, akkor most még akkor sem érezheti magát teljesen jól, ha éppen egy kellemes szerelemben mártózhat meg. Az ünnepek alatt nagyon sok időt töltöttek együtt. Talán túl sokat!

Mindkettejüknek jobb, ha legalább a szilvesztert nem töltik teljes visszavonultságban, és közös társaságot keresnek. Ha eddig nem tették volna, ideje lehet (jobban) megismerniük egymás családját, rokonait, barátait. Ebből adódóan érhetik meglepetések – de legalább ezen is túlesik.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Hasonló hírek

Napi horoszkóp 2015. augusztus 7., péntek

Edit

Napi horoszkóp – 2017. Szeptember 10.

Mazsi

Napi horoszkóp – 2016. augusztus 1., hétfő

Mazsi