Image default
Bulvár

A rajongók megfenyegették Miley Cyrus pasiját

2015 03 19 224657
Forrás: tmz.com | 2015. 03. 19. 17:47:00

Egyre jobban eldurvul az ügy, már a rajongók is zsarolják a srácot.
Mióta Patrick Schwarzeneggert, Miley Cyrus pasiját egy másik lányt ölelgetve fotózták le Cabóban, azóta megcsalást kiáltott az amerikai média. Arnold fiacskája épp a tavaszi szünetét töltötte haverjaival, amikor is túl közel került egy haverja barátnőjéhez: átkarolta, sugdolózott vele – tehát megcsalta Mileyt. Na jó, komolyabbra fordítva a szót, nem tudni mi az igazság, mi nem szeretnénk pálcát törni a helyes Schwarzi fiú felett, az énekesnő rajongói ezt már megtették helyettünk.

A dühödt fanok a közösségi médián keresztül üzengetnek Patricknek, vannak akik durván megfenyegették a celeb kölyköt, sőt volt aki azt kérdezte “Ki ölné meg Patricket a kedvünkért?”, de akadt, aki a srác pizzázóját égetné porig a megcsalás miatt.

2015 03 19 224815

Miley és Patrick egy héttel ezelőtt még a tinik álompárja volt – már az esküvő lehetősége is felmerült – de most légy került a levesbe a lesi fotók miatt. Bár a srác Twitter oldalán reagált a vádakra, ahol tagadta, hogy bármi kompromittálót tett volna, az énekesnő rajongói nem hisznek a kis “Casanovának”.

Reméljük Miley is hamarosan reagál az ügyben, különben komoly bajok lehetnek még itt…

Hasonló hírek

Női praktika miatt bukta farm Gergő a 20 milliót!

Mazsi

Ötéves börtönbüntetést kértek a spanyol világbajnok játékosra

Géza

Kórházból dolgozik a leukémiás Lázár Bence

Mazsi