Image default
Külföld

A rablót csúnyán megverte az áldozat! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Egy brazil férfi kartonpapírból készített „fegyverrel” akart kirabolni egy nőt Rio de Janeiro utcáin, de a tolvaj szerencsétlenségére épp a UFC-nél versenyző Polyana Vianába kötött bele, aki alaposan helybenhagyta.

Végül a férfi már maga kérte, hogy a ketrecharcos hívja a rendőrséget.

Polyana Viana az utcán várta fuvarját Rio de Janeiróban, amikor egy férfi megfenyegette, hogy adja át a mobiltelefonját, különben előveszi a fegyverét – mint utólag kiderült, csak kartonpapírból készült utánzat volt nála.

A szalmasúlyúak mezőnyében induló UFC-s nem riadt meg, éscsúnyán helybenhagyta a támadóját, majd egy fojtást is bevetett, hogy ne tudjon elmenni a férfi,amíg megérkeznek a rendőrök. A végén már a tolvaj könyörgött, hogy érkezzenek meg a hatóság emberei.

„Azt gondoltam, ha tényleg fegyvere van, akkor cselekednem kell, hogy ne legyen ideje elővenni. Úgyhogy kétszer megütöttem és egyszer megrúgtam. Elesett, így elkaptam egy hátsó fojtással, és közöltem, hogy most megvárjuk a rendőröket. Először megkért, hogy engedjem el, mivel csak az időt akarta megkérdezni, a végén már ő is azt mondta,hívjam a rendőröket, mert félt, hogy még jobban elbánok vele– mondta az esetről Polyana Viana.

Black margins@xxmdan

Someone wanted to steal the fighter Poliana Viana and this what happened to him.

Vianának egyébként profi ketrecharcosként tíz győzelem és két vereség a mérlege.

Forrás: origo.hu, twitter

Hasonló hírek

710 ezer migráns érkezett az EU-ba kilenc hónap alatt

Edit

Márpedig a határon túli magyarok szavazni akarnak – 1. rész

Géza

Megdöbbentő levél került elő Michael Jacksontól: egy héttel halála előtt írta

Mazsi