Hirmagazin.eu
Főoldal » A pofátlan mindenségit: két hónap után kinyitott a legrégebbi magyar autópálya-étterem, erre rögtön jön egy fazon és mit visz el? Na, mit?..
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

A pofátlan mindenségit: két hónap után kinyitott a legrégebbi magyar autópálya-étterem, erre rögtön jön egy fazon és mit visz el? Na, mit?..

A kijárási és egyéb korlátozások miatt két hónapig volt zárva Magyarország első autópálya étterme, a 40 éve üzemelő M7 Bistro az M7-es autópálya székesfehérvári pihenőjében.

Ahogy az éttermeknél az most szükséges – meg persze más helyeken is – az M7 Bistroban is kézfertőtlenítőket tettek ki a vendégek számára már a bejáratnál. És mi történt,? az újranyitás utáni 3. vendég fogta és lazán felkapta a fertőtlenítőt, és elvitte. Annyira tipikus…

A kézfertőtlenítő a nyitás után, reggel 07:18-kor már nem volt meg, hát visszanézték a térfigyelő kamerák felvételeit, és meg is lett a tolvaj.

Nem is az értékről van szó, de sokat elmond egy ember mentalitásáról, hogy fogja, és szó nélkül elrakja a vírusveszély miatt a vendégek számára kirakott fertőtlenítőt, gondolván, jó lesz az neki saját használatra.

És egyáltalán, mióta divat csak úgy zsebrevágni, ami a másé?

blikk, Hirmagazin.eu

 

Hasonló hírek

Borzasztó dolog történt a büfében: végzett magával a dunaújvárosi fiú

Mazsi

Egy láncon lógva küzdött életéért Rózsa néni

Mazsi

Régiós körözési akció keretében rendőreink elfogtak 106 fő körözött bűnözőt! Gratulálunk! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!