Hirmagazin.eu
Főoldal » A pesti bébigorilla dédszülei is elpusztultak a német tűzben
Külföld

A pesti bébigorilla dédszülei is elpusztultak a német tűzben

A tűzben elpusztult állatok között volt a két idős gorilla, Massa és Boma is, akik a Fővárosi Állatkert egyik nőstény gorilla, N’Yaounda nagyszülei, illetve a kétéves kölyke, Indigo dédszülei.

„Számunkra családi tragédia a Krefeldi Állatkertben történt tűzeset. Nemcsak azért, mert egy „családhoz” tartozunk velük, hanem mert a tűzben elpusztult állatok között voltak a mi gorillakölykünk dédszülei is” közölte a Fővárosi Állat- és Növénykert, amelynek csapata együttérzését fejezte ki a németországi állatkertben történt, számos állat fájdalmas pusztulását okozó tűzeset miatt, és felajánlotta szakmai segítségét.

Fotó: Fővárosi Állat- és Növénykert

A tűzben elpusztult állatok között volt a két idős gorilla, Massa és Boma is, akik a Fővárosi Állatkert egyik nőstény gorillájának, N’Yaoundának a nagyszülei, illetve a kétéves kölyke, Indigo dédszülei – tudta meg a Ripost.

A német majomházi tűzvészt az okozta, hogy szilveszterkor egy vagy több repülő kívánságlámpás beleütközött az épületbe, és lángba borította azt. Több mint 30 állat pusztult el, köztük csimpánzok, orangutánok és két idősebb gorilla, de repülő kutyák és madarak is odavesztek.

A Fővárosi Állat- és Növénykert szeretné, ha szigorítanák a pirotechnikai eszközök használatát. Szilveszter után mindig sokkal több állat kerül be az állatkert vadállatmentéssel foglalkozó alapítványához, mint az év bármely más időszakában.

Forrás: Ripost.hu

Hasonló hírek

Vlagyimir Putyin elnök rendelete után, egyre több ukrán kaphat könnyített orosz állampolgárságot

Géza

50 ezer forintért kellett a kínok kínját átélnie az idős házaspárnak

Mazsi

Azonnal lefújják az Eb-t, ha csak egyetlen áldozat is lesz!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!