Főoldal » A Patkány férfi és a Patkány nő
Horoszkóp

A Patkány férfi és a Patkány nő

A kínai horoszkóp jóval bonyolultabb, mint európai rokona. Története már több 1000 évre nyúlik vissza. Azonban ebből fakadóan sokkal precízebb leírást ad személyiségedről, szerelmi életedről, mi több, még abba is beavat, hogy mikor jön el életed legszerencsésebb periódusa.

hirmagazin_2015-07-05_150304

A Patkány férfi

A Patkány férfi az egyik legnehezebben kiismerhető típus. Szemérmes, tartózkodó, sőt néha visszahúzódó voltából adódóan ugyanis gyakorta elrejti valódi arcát. Ám ha valaki rá tudja venni, hogy megnyíljon, meglepődve fogja tapasztalni, milyen rendkívüli, mennyire érzékeny személyiséget rejt a zord külső. Sokan közülük társaságkedvelők, bizonyos fokig kifelé forduló személyiségek, ám a magánéletükkel kapcsolatban ők is rendkívül zárkózottak. Mivel ő sem szívesen ártja bele magát mások magánéletébe, mindenkitől hasonló diszkréciót követel. Szexuális érdeklődése már nagyon fiatal korában feléled. Nagyon gyakran nála idősebb nőkkel teszi próbára képességeit. A Patkány férfi az élet minden területén, így a partnerválasztásban is igen válogatós. Sok mindent kipróbál, mire megtalálja a számára ideális partnert. Ebben nincs különösebben nehéz dolga, hiszen nagyon vonzó, ügyes udvarló, és a bókjait jó ízléssel megválasztott, gavallér ajándékokkal kíséri.

A Patkány férfi meglepően szentimentális, érzékeny és igen heves szerető. Ha mégis, akár csak rövid ideig is, egyedül kell élnie, könnyen elkeseredik és bánatos lesz. Ahhoz, hogy a szexben maximumot nyújtson, elengedhetetlen a kényelmes ágy és a minden igényét kielégítő fürdőszoba. A Patkány férfi nagyon körültekintően végzi a személyes higiéniát, sokat mosdik, és az illatszerekkel sem fukarkodik. Ez azonban semmivel sem csökkenti a férfiasságát. A személyes higiénia terén párjától is hasonló maximalitást követel. Általában kiváló partner, aki legalább annyit törődik a társával is, mint önmagával. Számára minden fáradtságot megér, hogy kielégítse szerelmét, és általában ő maga a titkos, tiltott kapcsolatok kezdeményezője. Élete végéig jellemző rá, hogy pillanatok alatt képes izgalomba jönni.

A Patkány nő

A Patkány nő nem vágyik arra, hogy a reflektorfény rá irányuljon, nem töri magát, hogy bármi áron észrevegyék. Azt hihetnénk róla, hogy félénk, szemérmes, pedig csak visszafogottságról és tartózkodásról van szó. Mindezek ellenére mégsem marad észrevétlen, mert természetes, minden mesterkélt és kozmetikum nélküli eleganciája e párás és tartózkodó fátyol mögött erős érzékiséget és ellenállhatatlan szexualitást rejt azok számára, akik kellő önbizalommal rendelkezve megközelítenék őt. Noha igen kiterjedt, széles ismeretségi körrel rendelkezik, viszonylag kevés igaz barátja akad. A Patkány nő legnagyobb hibája talán, hogy képtelen titokban tartani a pletykákat. Ebből gyakorta konfliktusa is támad a környezetükkel.

A Patkány nő – ellentétben a férfival – általában igen fiatalon elkötelezi magát, és a házasság kötelékébe lép. Noha mindent elkövetnek, hogy egy életre szóló kapcsolatot alakítsanak ki, a korai választás a legtöbb esetben megbosszulja magát. Ha első szerelmükben csalódnak, nem harcolnak többé új szerelemért, partnerért, nemritkán teljesen visszavonulnak, és még arról is letesznek, hogy álmaikat valóra váltsák. A Patkány nővel minőségi kapcsolatot lehet kialakítani. Szenvedélyesen, önfeláldozóan tud szeretni, feltétlen híve a monogámiának, és nem sok jó vár arra a nőre, aki férje mellett felbukkanna. Ha a férje jól érzi magát a Patkány nő aranykalitkájában, akkor mellette megtalálja a földi paradicsomot.

forrás: delina

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2015. május 5., kedd

info

Napi horoszkóp – 2017. február 6., hétfő

Edit

Napi horoszkóp – 2017. január 19., csütörtök

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------