Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

A pásztói hatgyermekes anyukát majdnem halálra verte volt párja – az emberölési kísérlet elkövetője szabadlábon védekezhet….- elképesztő!

Az asszony a verés előtt így festett; a férfi a múlt héten eltörte az orrát és őrülten ütötte-rúgta, ahol érte őt, a rendőrök kihallgatták, majd elengedték.. Miért is?

De nézzük a részleteket!

Miskolc — Csak egy hajszálon múlt a miskolci Orosz Bernadett élete, miután a – már volt – párja kis híján agyonverte őt. A hatgyermekes miskolci anya a Facebook-oldalán osztotta meg a fotókat, amelyeken az arca a felismerhetetlenségig eltorzult.

Szombat óta, amikor a verés történt, Bernadett retteg, hiszen – mint mondja – a kórház feljelentést tett, de a kihallgatás után a férfi szabadlábon védekezhet.

– Állítólag bűnbánó volt. A pásztói rendőrök azt mondták, nincs miért izgulnom, ezt a férfit többé nem látom. De ha legközelebb találkozunk, én biztosan halott leszek – mesélte lapunknak a könnyeivel küszködve Berni.

Az asszony szerint egyéves kapcsolatuk alatt az agresszív férfi többször lebukott, hogy félrelépett. Amikor a nő ezért szakított, jött az első pofon. A brutális bántalmazásra akkor került sor, amikor a nő utolsó esélyként elkísérte a férfit annak osztálytalálkozójára.

A hatgyermekes anya arca teljesen felduzzadt, kórházba került a bántalmazás miatt /Fotó: Facebook

– Felmentem a szobába, mert fáradt voltam. Egyszer csak berontott és meggyanúsított, hogy biztos egy másik férfival beszélgetek, kitépte a kezemből a telefont és ököllel a homlokomra ütött. Az orromat eltörte, a fejem és testem szétzúzta ököllel, a hajam kitépte és majdnem sikerült megfojtania. Letört a fogam, összevissza dobált, mint egy rongybabát, a fájdalomtól magam alá vizeltem. Hiába folyt a vérem és könyörögtem neki, csak az érdekelte, hogy elpusztítson – idézte fel az asszony a szörnyűséget. – Amikor egy pillanatra abbahagyta az ütlegelésemet, kimenekültem a folyosóra segítséget kérni, de visszarángatott. Akkor mondta, hogy ezt a szobát nem hagyom el élve. Utána érkeztek a recepciósok nekem segíteni.

Az asszony következő emléke, hogy a mentőben van. A salgótarjáni kórházban látták el a sérüléseit, az intézmény hivatalból feljelentést tett a bántalmazás miatt.

– Büntetőeljárás keretében is lehetőség van távoltartási végzés kérésére, ennek időtartama 10–60 nap, de a rendőrség is elrendelheti az ideiglenes megelőző távoltartást, ami 72 óra – mondta lapunknak dr. Fridman Róbert ügyvéd.

Az asszony blúza csupa vér lett a támadás során, ami után fotókkal dokumentálta állapotát /Fotó: Facebook

A rendőrség a 168 órának megerősítette az eljárás tényét, az asszony volt barátját nem sikerült elérnünk.

Sokan titkolják, mi történt

Magyarországon átlagosan hetente egy nő veszíti életét verés miatt, minden ötödiket pedig rendszeresen bántalmaznak. Az elkövető pedig leggyakrabban a férj vagy az élettárs. A klinikai szakpszichológus szerint a sértettek nagy része nem mondja el, mi történt vele, így a bántalmazottak valós száma még magasabb lehet.

Blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Hátborzongató: egy levél alapján jött rá a budapesti nő, hogy egy vadidegen ukrán férfit jelentettek be a lakásába

Géza

Halálos lakástűz történt Budapesten tegnap este

Géza

Meglepetés a soroksári gyilkosság nyomozásakor – a rendőrpalotába vezette a keresőkutya a zsarukat

Géza