Hirmagazin.eu
Főoldal » A pasid lefeküdne mással! Tényleg nem szeret?
Életmód hírek

A pasid lefeküdne mással! Tényleg nem szeret?

A romantikus filmsorozatokból, és a 20. századi monogám párkapcsolatokból jól megtanulták az emberek, hogy két ember csak és kizárólag egymást kívánhatják meg szexuálisan, csak ebben az esetben szeretik egymást igazán! Általánosan elfogadott tény, hogy ha egy férfi párkapcsolatban van a barátnőjével, és szereti, akkor nem kíván meg senki mást testileg, hiszen ha ez mégis így lenne, akkor nem szereti igazán!

Úgy gondolom, hogy az az állítás, miszerint egy férfi, ha szerelmes, akkor csak a barátnője kell, az csak egy hangzatos hazugság, ami már olyan szinten tényként van elfogadva, hogy tabu lenne mást mondani, de a szíve mélyén szinte mindenki tudja, hogy ez az állítás nem igaz! A nő és a férfi biológiailag teljesen eltérnek egymástól, és ez a szexuális hozzáállásra is vonatkozik. A nő leggyakrabban csak akkor szexel egy férfival, ha érzelmileg is megvan az összhang, és sokszor a külső nem is mérvadó, és kapcsolatban ha minden jól működik, akkor elég ritkán vágyik szexuálisan más személyre a “barátján” kívül.

A férfi teljesen máshogy van összerakva, és ez az amit nem ért meg a legtöbb nő. A férfi szinte minden vonzó nővel lefeküdne, és az érzelmi oldal másodlagos szexuális szempontból, persze az plusz tényező, ha ez is jelen van. Barátnő esetén a férfi ugyan úgy lefeküdne más nőkkel, még akkor is, ha leírhatatlanul szerelmes, és jól is működik a kapcsolat, de 95 százalékban muszáj azt hazudnia, hogy “csak te kellesz és senki más“, mivel ha ez nem így történne, akkor ezt a másik fél nem értené meg, és szakítás lenne a vége. A férfi kénytelen hazudni, mert különben kikerülne a szeretet köréből, és egy nő aki tényleg nem feküdne le mással ha szerelmes, nem is csoda, ha nem érti meg a férfi hozzáállást! Véleményem szerint a párkapcsolatok döntő többsége nem szereteten, hanem birtokláson alapul! Egy értékválságban szenvedünk, ahol össze van tévesztve a birtoklási vágy a szeretettel. Az nem szeretet, ha valaki féltékeny, és megtiltja a másik félnek, hogy lefeküdjön mással, vagy találkozzon ellenkező nemű személyekkel, hanem birtoklás.

Természetesen vannak olyan férfiak, és nők is akik valóban csak és kizárólag a partnerükkel szexelnének, de ez nagyon ritka. Persze most sorra kapom majd az ellentétes véleményeket, miszerint a Te pasid nem feküdne le mással, csak és kizárólag veled, de ha hiszed, ha nem, ez valószínűleg nem így van. A párkapcsolatban élő férfiak döntő többsége akit megkérdeztem, azt vallotta, hogy: “lefeküdne mással is a barátnőjén kívül, de ezt nem szabad megtennie“, ezt persze legtöbbször finoman fogalmazták meg, hiszen tabu kimondani.

Egy párkapcsolat, testi, lelki, és szellemi síkon zajlik, tehát ezek azok a szférák, ahol összhangban kell lenni annak érdekében, hogy megfelelően működjön. Érdekes, de ha egy férfi, vagy egy nő találkozik egy régi ismerősével, akit nem látott évek óta, és régi élményekről beszélgetnek, megnyílnak egymás felé, akkor nem jelenik meg a féltékenység, pedig a párkapcsolat egyik alapját a lelki tényezőt élte meg mással a partnerünk. Ha egy barátjával találkozik a partnerünk, és mély filozofálásba kezd valaki mással, akkor a szellemi szféra mással való gyakorlása szintén nem vált ki féltékenységi rohamot. A testi oldalt viszont nem képes a társadalom elfogadni, azt, hogy mással is szexelnénk, pedig a maradék két szféra ugyan olyan kulcsfontosságú.

Görcsösen birtokolni akarjuk egymást, és korlátokat szabni a másik félnek. Belekényszerítjük partnerünket abba a helyzetbe, hogy hazudnia kelljen, mert ha őszinte lenne elveszítene! A legtöbben szűk kalitkába vagyunk zárva, amelyet sokan észre sem veszünk, de nem tudunk kiszabadulni belőle. A partnered pedig ha lefeküdne mással, akkor is nagy valószínűséggel szeret, de fél őszinte lenni veled. Én hiszek a szabad szerelemben, ahol mindent lehet, persze ezt felnőtt hozzáállással, és odafigyeléssel. Sokkal inkább őszinteség és szeretetre alapuló kapcsolat, mint hazug és birtoklásra alapuló monogámia!

Természetesen a monogámia is egy teljesen jól működő kapcsolat tud lenni, de iszonyatosan ritka, hogy sem a nő, sem pedig a férfi nem akar senki mással soha szexelni, csak a párjával, viszont én nem is értem miért olyan fontos tényező az, hogy csak egymással szexeljenek… Vagyis értem, a birtoklás alapú gondolkodás az oka, amiben abszolút nem hiszek!

Forrás: raimholblog

Hasonló hírek

50 ezer forintot spórol havonta a kisgyerekes család azzal, hogy hulladékmentesen élnek

Géza

Pozitív tanácsok egy stresszmentes életért

Edit

Magyar utasokat is érint a Thomas Cook csődje – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!