Főoldal » A párom vezetés közben rosszul lett, félre álltunk, két férfi megállt mellettünk, és ezt tették velünk…
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

A párom vezetés közben rosszul lett, félre álltunk, két férfi megállt mellettünk, és ezt tették velünk…

Pécs belvárosában utaztunk épp a férjemmel, amikor hirtelen odakapott a szívéhez, és a fékre lépett.

Kérdeztem, tőle, hogy mi a baj, mi történt, és nagyon érdekes hangon mondta, hogy szúr a mellkasa, és alig kap levegőt.

Gyorsan kiraktam a vészjelzőt, kihúztam a férjemet, a földre fektettem, stabil oldalfekvésbe, és hívtam a mentőket. Eléggé kihalt volt a város arrafelé, senki nem jött hogy segítsenek, de erős voltam, és éreztem, ogy most rajtam múlik a férjem élete! A mentős készségesen elmondta, hogy nyugodjak meg, és mivel a férjem pulzusa eltűnt, ezért szívmasszázst kellett rajta végrehajtanom.

A telefont kihangosítottam, és úgy figyeltem az instrukciókat. Ekkor megláttam egy régi bmw-t, amint lassít, megáll a kocsink mellett, és belőle két érdekes figura lesekedett ki. Nem gondolkodtak sokat, az egyik kipattant, beugrott az autónkba, ami egyébként egy nagyértékű X6-os BMW, és mivel a kulcs bent volt az indítóban, el tudta vinni az autót. Ordítottam, hogy “ne lopd el kérlek, haldoklik a frjem”, de semmi hatást nem váltottam ki abból a személyből, aki a régi BMW-ben ült (Ő még hallhatta a segélykiáltásom). A mentős diszpécser is elsírta magát az emberi aljasságon, de végig tartotta bennem a lelket.

Bevitték a férjemet a kórházba, hálistennek sikeres volt a műtét, egy elzáródott koszorúér okozta a problémát.

A két tolvaj férfi pedig annyira buta vagy tájékozatlan volt, így nem is gondolták, hogy ilyen autóban van GPS-nyomkövetés..

A Rendőröknek átadtam a koordinátákat, egy Pécs melletti tanyánál találták meg az autót, még a motorháztető is meleg volt..

Természetesen kattant a bilincs, de elgondolkodtató, hogy milyen világban élünk…Még a haldokló embertől is képesek egyesek lopni, ennyire gátlástalan mocskos embereket még életeben nem láttam!

Terjesszétek, hogy más is lássa, ha ilyen vagy bármiféle hasonló eset történik, mindenki zárja be az autót, mert a keselyűk bármikor lecsaphatnak!

legjavapro nyomán, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Tömegbaleset az M3-ason, nagy a dugó

Géza

Szörnyű, mi derült ki a gyilkos buszbalesetről: ezt mondta a halott lány szerelme

Mazsi

Ötven migráns próbálkozott egyetlen nap alatt

Géza