Főoldal » A pápa fejen csókolt egy kisbabát – 2 hónap múlva a szülők mennyei felfedezést tettek
Tudástár - minden érdekesség

A pápa fejen csókolt egy kisbabát – 2 hónap múlva a szülők mennyei felfedezést tettek

A kérdéses család egy FBI-os barátjuktól, Donny-tól kaptak telefonhívást. Történetesen Donny is egyike volt azoknak, akik a pápa biztonságáért feletek aznap és arra ösztönözte őket, hogy siessenek a belvárosba, ha szeretnék látni a pápát. A család így is tett.

Donny sokat gondolt a barátai kislányára és szerette volna, hogy találkozhasson Ferenc pápával. A szülők, Joey és Kristen, hívő katolikusok. Lányukat, Gianna-t egy különösen ritka vérképzési zavarral és tumorral diagnosztizálták.

Azért imádkoztak, hogy Ferenc pápa áldásában részesülhessenek Philadelpihában. Emberek sokasága gyülekezett ugyanazért a célért. A szülők hezitáltak rajta, hogy egyáltalán elinduljanak otthonról, félve, hogy Gianna állapota a tömegben rosszabbodni fog.

Végül felhagyva aggodalmukkal elindultak az útra. Visszatekintve már örülnek, hogy így tettek.

A család arra vette az irányt, ahol a pápa megjelenése várható volt. Ahogy Joey meglátta őt, egyből utat tört magának, babájukat, Gianna-t magasba tartva, hogy felhívja rá az őrök figyelmét. Az egyikük kiszúrta a kislányt és odavitte őt a pápához, aki, mindenki hatalmas örömére, megcsókolt a gyermek fejét.

A szülők továbbra is jártak az orvosi vizsgálatokra, ahogyan addig is, azonban 6 héttel, Gianna pápával való találkozása után Joey és Kristen valami varázslatos dologgal szembesült. A vizsgálat azt mutatta, hogy a tumor jelentősen zsugorodott és Gianna a teljes felépülés útjára léphet.

Ferenc pápának tulajdonítható a gyógyító hatás? Nos, ezt soha nem fogjuk biztosra tudni, azonban a szülők hite sziklaszilárd.

„A csók Isten tettét dicséri, ebben biztosak vagyunk.” – mondják.

tudasfaja.com

 

Hasonló hírek

Ezt a tíz régi magyar szót senki nem ismeri? Kétperces teszt.. Oszd meg!

Géza

Hátborzongató lény tűnt fel a Magyarországhoz közeli faluban

Mazsi

Magyar pálinkát gyártanak Ugandában

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------