Image default
Tudástár - minden érdekesség

A pápa fejen csókolt egy kisbabát – 2 hónap múlva a szülők mennyei felfedezést tettek

A kérdéses család egy FBI-os barátjuktól, Donny-tól kaptak telefonhívást. Történetesen Donny is egyike volt azoknak, akik a pápa biztonságáért feletek aznap és arra ösztönözte őket, hogy siessenek a belvárosba, ha szeretnék látni a pápát. A család így is tett.

Donny sokat gondolt a barátai kislányára és szerette volna, hogy találkozhasson Ferenc pápával. A szülők, Joey és Kristen, hívő katolikusok. Lányukat, Gianna-t egy különösen ritka vérképzési zavarral és tumorral diagnosztizálták.

Azért imádkoztak, hogy Ferenc pápa áldásában részesülhessenek Philadelpihában. Emberek sokasága gyülekezett ugyanazért a célért. A szülők hezitáltak rajta, hogy egyáltalán elinduljanak otthonról, félve, hogy Gianna állapota a tömegben rosszabbodni fog.

Végül felhagyva aggodalmukkal elindultak az útra. Visszatekintve már örülnek, hogy így tettek.

A család arra vette az irányt, ahol a pápa megjelenése várható volt. Ahogy Joey meglátta őt, egyből utat tört magának, babájukat, Gianna-t magasba tartva, hogy felhívja rá az őrök figyelmét. Az egyikük kiszúrta a kislányt és odavitte őt a pápához, aki, mindenki hatalmas örömére, megcsókolt a gyermek fejét.

A szülők továbbra is jártak az orvosi vizsgálatokra, ahogyan addig is, azonban 6 héttel, Gianna pápával való találkozása után Joey és Kristen valami varázslatos dologgal szembesült. A vizsgálat azt mutatta, hogy a tumor jelentősen zsugorodott és Gianna a teljes felépülés útjára léphet.

Ferenc pápának tulajdonítható a gyógyító hatás? Nos, ezt soha nem fogjuk biztosra tudni, azonban a szülők hite sziklaszilárd.

„A csók Isten tettét dicséri, ebben biztosak vagyunk.” – mondják.

tudasfaja.com

 

Hasonló hírek

Az Öngyilkosság Megelőzésének Világnapja

info

Sztárok, akiket az illuminátusok tettek el láb alól?

info

Akkora aszteroida fogja megközelíteni a Földet, ami majdnem olyan óriási, mint a gízai nagy piramis – ekkor ér ide!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------