Főoldal » „A nulláról kellett egy új életet felépítenem” – Pártos Csilla döbbenetes őszinteséggel vallott a válásáról
Bulvár

„A nulláról kellett egy új életet felépítenem” – Pártos Csilla döbbenetes őszinteséggel vallott a válásáról

Budapest — Pártos Csilla (50) és fia, Csaba (21) élete hamarosan fordulóponthoz ér: Pécsi Ildikó (78) unokáját heteken belül rendőri segédlettel lakoltatják ki otthonából, ahol születésétől fogva élt. Közeledik ugyanis a kilakoltatási moratórium vége, amely sok családot érint. Így van ezzel Pártos Csilla is, akinek elsőéves egyetemista fiáról gondoskodnia kell még. Az egykori műsorvezető és ügyvéd párja a Vasárnapi Blikknek mesélt a rájuk váró nehézségekről, lehetőségeikről és érzéseikről.

Pártos Csillával szemben volt anyósa pert nyert, ezért el kell hagynia a házat, ami 20 éven keresztül az otthonát jelentette. Ügyvéd párjához költözött, egyetemista fia, Csabi viszont még mindig az egykori családi fészekben él. Nemrég vették át a bíróság végzését arról, hogy Pécsi Ildikó kérésére végrehajtóval és rendőrséggel fogják kilakoltatni a színésznő unokáját.

Az egyetemista fiúban pedig joggal merül fel a kérdés: attól, hogy a szülei elváltak, neki miért kellene elhagyni családja tulajdonát, gyermekkori otthonát, miközben erről őt senki sem kérdezte meg.

– Bárhogy is alakul, én biztos, hogy mindig segíteni fogom a fiamat. Nem fordulhat elő, hogy a lakhatására és a megélhetésére ne találjak megoldást. Egyszerűen érthetetlen, hogy a családom többi tagja miért nem ugyanígy érez? – kezdte az édesanya, aki hivatalosan 18 évig volt a színésznő menye. Csilla szerint az évek óta tartó pereskedés felfogásbeli különbségekből ered.

„A nulláról kellett egy új életet felépítenem” – Pártos Csilla döbbenetes őszinteséggel vallott a válásáról 1
Csilla mostani párja, Dániel megismerkedésük után egy évvel vette kézbe a peres ügyeket

– A múltat megtagadni nem lehet. Ahogy az is lehetetlen, hogy egy házhoz, ami hosszú évekig a miénk volt, amit közösen csinosítgattunk, amiben az én életem munkája, keresete is benne van, máról holnapra ne legyen semmi közöm. Az sem lehetséges, hogy utólag egy egész közös élet eredményeit valaki egyoldalúan kisajátítsa. Felfoghatatlan, hogy egyszer volt családom, aztán hirtelen nincs. Elfogadhatatlan, hogy a családtagoknak egyik pillanatban még vannak kötelezettségei egymással szemben, majd ezek hirtelen megszűnnek – osztotta meg a Vasárnapi Blikk-kel legbensőbb érzéseit a jógaoktató.

– Mindig családra vágytam, és egy életre terveztem. Ezért nem voltam előrelátó, nem gondoltam tudatosan a jövőmre, sohasem akartam, hogy bármi a nevemre kerüljön. Bár még a terhességem alatt is dolgoztam, a család volt mindig az első, nem a karrier. A televíziós műsorvezetést is a házasságom és a várandósságom miatt adtam fel, amit soha nem bántam meg – árulta el Csilla, aki hirtelen egzisztencia nélkül maradt magára érzékeny kamaszkorba lépő fiával, miután férje otthagyta őket.

– Nagyon nehéz volt a válás után. Egyedül, a nulláról kellett egy új életet felépítenem. Az első két év rendkívüli erőpróba volt: tudomásul kellett vennem, hogy senkire nem számíthatok. Amint ezt beláttam, megerősített. Ma már ott tartok, hogy bár alig kapok tartásdíjat, mégis becsülettel tudom fizetni a fiam egyetemi tanulmányait és a mindennapi megélhetését – mondta az édesanya, aki ezért rengeteget dolgozik, nyolcadik éve kötélidegekkel jár a bíróságra.

„A nulláról kellett egy új életet felépítenem” – Pártos Csilla döbbenetes őszinteséggel vallott a válásáról 2
Pártos két évtizeddel ezelőtt kisfiával, Csabival, akit nemsokára kilakoltatnak az egykori családi fészekből

– Kezdetben az adott óriási erőt, hogy hittem az igazságszolgáltatásban, de ahogy teltek az évek, lelkileg, egészségileg egyre jobban megviselt a procedúra.Bevallom, ha nem lenne a párom, lehet, hogy feladtam volna, ő adja most az erőt a folytatáshoz. A rendszeres munka, amibe már a fiam, Csabi is besegít, a jóga nyújt még kapaszkodót, átsegít a mindennapi gondokon – árulta el Csilla, akitől egyre több hasonló helyzetbe került jógatanítványa, ismerőse kér tanácsot, nemcsak testi, lelki egészségükkel kapcsolatban, hanem jogi ügyeikben is.

Pártos Csilla óráin is vallja, az örök harmóniára kell törekedni. Ezért is örülne kifejezetten, ha családjában is helyreállna az egyensúly.

– Lehetetlen, hogy akik egyszer őszintén, mélyen szerették egymást, már arra se legyenek képesek, hogy szót váltsanak. Legyen bármiféle anyagi gond, vita, per, gondoljunk a múltunkról bármit, a vétlent nem szabadna büntetni – vélekedett Csilla, aki úgy gondolja, a sors elvette tőle 20 évvel ezelőtti álmát, hogy férjével közösen felnevelve fiukat, együtt öregedjenek meg, de adott cserébe egy új szerelmet, új boldogságot.

„A nulláról kellett egy új életet felépítenem” – Pártos Csilla döbbenetes őszinteséggel vallott a válásáról 3
Pártos Csilla jógaóráin sokan kérnek tőle lelki és jogi tanácsot is

Pécsi Ildikó bármikor unokájára nyithatná az ajtót

A Kossuth-díjas színésznő a házzal kapcsolatos perben azért érintett, mert fia neki ajándékozta az ingatlant, így már nem egy édesapa kötelezettségei állnak a gyermeke lakhatási jogaival szemben, hanem a nagyszülőé. Pártos Csilla ügyvéd párja, Dániel szerint a kilakoltatás jogilag logikusan kapcsolódik az eddigi fejleményekhez, de Pécsi Ildikó szándékainak hátterét emberileg és praktikusan sem érti. – Az eredményből, mint éppen a kézhez kapott kilakoltatási határozatból, mégis lehet következtetni a szándékra. Csilla a házat már régen elhagyta, az ingatlanon perfeljegyzés van. A volt feleség tulajdonjogi igénye mértékének elbírálásban szakértői bizonyítás folyik. Pécsi Ildikóék nincsenek kizárva a házból, végrehajtónál is leadott kulccsal rendelkeznek. Az ingatlan hasznosítása a jogi körülmények miatt nem reális. A volt férj a gyermektartásdíjat sem tudja maradéktalanul fizetni, jelentős tartozása áll fenn, miközben fia egyetemi tanuló. Azt hiszem, minden ember úgy gondolkozna, hogy összefogva kellene segíteni a fiatalembert, hiszen a családi kapcsolatokat egy válás ténye nem írhatná felül – mondta el véleményét Dániel, aki ügyvédként és párjaként is támogatja Csillát.

Forrás: Blikk.hu

 

Hasonló hírek

Őrülten szerelmes az énekesnő – meglepő, de csapodár férjébe

Edit

Lebukott, fiatal nőt szeret az 51 éves magyar sztár

Mazsi

Erzsébet királynő bánata csillapíthatatlan: odalett a családi birtok + VIDEÓ

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------