Hirmagazin.eu
Főoldal » A nők jobban ragaszkodnak szeretőjükhöz
Életmód hírek

A nők jobban ragaszkodnak szeretőjükhöz

Avagy milyen szeretőt keresnek a félrelépést fontolgató magyarok…? Vagy éppen mik a leggyakoribb hazugságok, ha titkos találkát szerveznek szeretőjükkel…?

A nők jobban ragaszkodnak szeretőjükhöz

„Bent kell maradnom este túlórázni”, „üzleti vacsorára vagyok hivatalos”, „elmegyek a barátnőmmel vásárolgatni” – ezek azok a leggyakrabban elhangzó hazugságok, amiket a hűtlenkedők kitalálnak, ha a szeretőjükkel tervezik tölteni az estét. Ha csak mi magunk nem voltunk még ilyen helyzetben, nehéz elképzelni, hogy milyen egy tényleges szeretői viszony. Az egyetlen hazai „szeretőkereső” oldal, a Viszony.hu több száz – párkapcsolata mellett a félrelépést tervezgető – társkeresője árulta el, hogy milyen elvárásaik, igényeik vannak szeretőjükkel szemben.

A külső kevésbé számít

A férfiak a szőkéket, a nők a barnákat részesítik előnyben, de abban mindkét nem egyetért, hogy a külső kevésbé számít egy szeretői kapcsolatban, mint a hagyományos párválasztás esetén. Mindemellett a nőknek a sportos, magas, borostás partner a legvonzóbb, a férfiak pedig azokat a nőket részesítik előnyben, akik diszkrét sminket, ám de szexi, kirívó ruhát viselnek. Egyébként meg nagyjából teljesen mindegy – derült ki a felmérésből.

A nők ragaszkodóbbak

Az viszont kölcsönös elvárás mindkét fél részéről, hogy a szerető érjen rá hetente legalább egy alkalommal, de ha lehet, inkább többször. A nők ragaszkodóbbak, nekik nagyobb igényük van arra, hogy partnerük szinte mindig ráérjen. A férfiak megelégszenek heti egy-két titkos találkával, számukra kevésbé fontos, hogy szeretőjük mindig elérhető legyen. A nők szívesebben szerveznének akár közös utazást is titkos partnerükkel, a férfiak viszont jobban tartanak ettől, egyrészt a lebukás, másrészt pedig a túlzott kötődés kialakulása miatt.

Hozzád vagy hozzám?

A szerelmi légyott helyszínének kiválasztásánál mindkét nem a változatosság híve, azaz éppen oda mennek, ahol alkalmas, és ami abban a helyzetben elérhető. A férfiak bátrabbak, ők ugyanis szívesebben keresik fel szeretőjüket otthon, ha éppen nincs ott a harmadik fél, a hölgyek jobban viszolyognak ettől a megoldástól, ők inkább egy szállodába vagy búvóhelyre mennének.

A tipikus hazugságok

A nők leggyakrabban a vásárolgatást, fodrászt, barátnőkkel való találkozást, vagy egy nem létező tanfolyamot hazudnak párjuknak arra az időre, amikor szeretőjükkel találkoznak. A férfiak sem sokkal kreatívabbak, ők a váratlan üzleti útra vagy egy fiktív baráti összejövetelre, esetleg túlórára hivatkoznak ilyenkor…

 

forrás: anna.hu

Hasonló hírek

Szereted a mascarpone-t?

info

Szülők figyelem: Furgonnal akarják elcsalni a magyar gyerekeket

Mazsi

5 szabály, amivel megerősíthetsz egy távkapcsolatot

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!