Hirmagazin.eu
Főoldal » A nők 36 százaléka ezzel a típusú személlyel csalja meg a férjét
Életmód hírek

A nők 36 százaléka ezzel a típusú személlyel csalja meg a férjét

Aggasztó, ami a nők félrelépéséről kiderült: ezektől az adatoktól még azok a férfiak is könnyen paranoiások lehetnek, akik egyébként nem szoktak gyanakodni a párjukra.

Hajmeresztő, milyen helyen, és milyen szeretőt találnak maguknak a nők…, de nem minden nő, csak az olyanok, akik nem becsülik a férjüket!

Hiánypótló összeállítást közölt egy tudományos folyóirat: a Journal of Marital and Family Therapy csokorba gyűjtötte, kikkel csalják meg leggyakrabban a nők a párjukat – és a férfiaknak ez rengeteg aggodalomra ad okot. Akik gyanakodnak, hogy a párjuk titkos ösvényeken jár, most már tudják, hol kell nyitott szemmel járniuk. Lássuk a listát!

1. A jó öreg munkahelyi affér

A nők 36 százaléka egy kollégájával csalta meg a párját – és ne tévesszen meg senkit az alacsony szám, ezek csak azok a nők, akik bevallották a légyottot. Sőt, az is kiderült, hogy minél sikeresebb a nő a szakmájában, annál valószínűbb, hogy összemelegszik egy kollégájával, hiszen a kemény munka közben erős érzelmek alakulnak ki a munkatársak között, sőt, sokszor a munkahelyi stressz lobbantja be a vágyat.

2. A szomszéd túlságosan is kéznél van

A hűtlenség sokszor semmi másról nem szól, mint hogy a nő kihasznál egy lehetőséget, és ha a szomszéd egy vonzó férfi, akkor elég, ha egymásba botlanak, míg a férj nincs otthon. Kutatások szerint a férfiak soha nem gyanakodnának a közvetlen mellettük lakóra, hiszen ők maguk nem vállalnának be egy ilyen affért, a lebukás veszélye miatt. A nők ezek szerint sokkal bátrabbak ilyen téren.

3. A konditeremben is könnyű bűnbe esni

Nem csak a férfiak, a nők is beindulnak, ha látnak edzés közben izzadni valakit az ellenkező nemből. Elég néhány dévaj pillantás, egy-két „véletlen” érintés a pultnál, és a kemény edzéstől felpörgetett hormonok azonnal berobbantják a vágyat. Innen pedig már csak egy lépés a mosdó, vagy az öltöző. A konditerem annyira vonzó hely, hogy felmérések szerint azok a párok, akik együtt edzenek, tovább együtt maradnak.

4. Az internetes flört könnyen valósággá válik

Bár a legtöbb nő olyasvalakivel csalja meg a párját, akit régóta ismer, a közösségi médiában bármikor összefuthat olyan férfival, aki elcsábítja. Önmagában a flörtölés teljesen ártalmatlan, és még jót is tesz a nő önbizalmának, de meglepően sokszor fordul elő, hogy egy hirtelen ötlettől vezérelve összejön egy találkozó is – és már meg is történt a félrelépés. És a kutatások szerint, aki egyszer már bűnbe esett így, könnyen függővé válhat.

5. A settenkedő expasi

Nem véletlen gyűlölik a férfiak, ha a nő tartja a kapcsolatot az exével, ami különösen akkor bicskanyitogató, ha nincsen közös gyerek vagy vállalkozás, hanem csak barátok maradtak. Ugyanis a férfiak nagyon is jól tudják, hogy csak a nők gondolják komolyan, hogy barátok maradnak a szakítás után: a pasik számára mindig ott van a lehetőség, hogy újra felmelegítik közösen az ágyat. És az ex pontosan tudja, hogyan lehet a nőt elcsábítani…

 

Hasonló hírek

Ez a nő miután megtudta, hogy a férje megcsalta, csodálatos fogyáson ment keresztül!

Edit

Az M5 csatorna hétköznap oktatási tartalmakat közvetít

Géza

Az első randijukon észrevett valami furcsát a férfi kezén. Négy hónappal később a férfi bevallotta az igazságot az állapotáról

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------