Image default
Életmód hírek

A nők 36 százaléka ezzel a típusú személlyel csalja meg a férjét

Aggasztó, ami a nők félrelépéséről kiderült: ezektől az adatoktól még azok a férfiak is könnyen paranoiások lehetnek, akik egyébként nem szoktak gyanakodni a párjukra.

Hajmeresztő, milyen helyen, és milyen szeretőt találnak maguknak a nők…, de nem minden nő, csak az olyanok, akik nem becsülik a férjüket!

Hiánypótló összeállítást közölt egy tudományos folyóirat: a Journal of Marital and Family Therapy csokorba gyűjtötte, kikkel csalják meg leggyakrabban a nők a párjukat – és a férfiaknak ez rengeteg aggodalomra ad okot. Akik gyanakodnak, hogy a párjuk titkos ösvényeken jár, most már tudják, hol kell nyitott szemmel járniuk. Lássuk a listát!

1. A jó öreg munkahelyi affér

A nők 36 százaléka egy kollégájával csalta meg a párját – és ne tévesszen meg senkit az alacsony szám, ezek csak azok a nők, akik bevallották a légyottot. Sőt, az is kiderült, hogy minél sikeresebb a nő a szakmájában, annál valószínűbb, hogy összemelegszik egy kollégájával, hiszen a kemény munka közben erős érzelmek alakulnak ki a munkatársak között, sőt, sokszor a munkahelyi stressz lobbantja be a vágyat.

2. A szomszéd túlságosan is kéznél van

A hűtlenség sokszor semmi másról nem szól, mint hogy a nő kihasznál egy lehetőséget, és ha a szomszéd egy vonzó férfi, akkor elég, ha egymásba botlanak, míg a férj nincs otthon. Kutatások szerint a férfiak soha nem gyanakodnának a közvetlen mellettük lakóra, hiszen ők maguk nem vállalnának be egy ilyen affért, a lebukás veszélye miatt. A nők ezek szerint sokkal bátrabbak ilyen téren.

3. A konditeremben is könnyű bűnbe esni

Nem csak a férfiak, a nők is beindulnak, ha látnak edzés közben izzadni valakit az ellenkező nemből. Elég néhány dévaj pillantás, egy-két „véletlen” érintés a pultnál, és a kemény edzéstől felpörgetett hormonok azonnal berobbantják a vágyat. Innen pedig már csak egy lépés a mosdó, vagy az öltöző. A konditerem annyira vonzó hely, hogy felmérések szerint azok a párok, akik együtt edzenek, tovább együtt maradnak.

4. Az internetes flört könnyen valósággá válik

Bár a legtöbb nő olyasvalakivel csalja meg a párját, akit régóta ismer, a közösségi médiában bármikor összefuthat olyan férfival, aki elcsábítja. Önmagában a flörtölés teljesen ártalmatlan, és még jót is tesz a nő önbizalmának, de meglepően sokszor fordul elő, hogy egy hirtelen ötlettől vezérelve összejön egy találkozó is – és már meg is történt a félrelépés. És a kutatások szerint, aki egyszer már bűnbe esett így, könnyen függővé válhat.

5. A settenkedő expasi

Nem véletlen gyűlölik a férfiak, ha a nő tartja a kapcsolatot az exével, ami különösen akkor bicskanyitogató, ha nincsen közös gyerek vagy vállalkozás, hanem csak barátok maradtak. Ugyanis a férfiak nagyon is jól tudják, hogy csak a nők gondolják komolyan, hogy barátok maradnak a szakítás után: a pasik számára mindig ott van a lehetőség, hogy újra felmelegítik közösen az ágyat. És az ex pontosan tudja, hogyan lehet a nőt elcsábítani…

 

Hasonló hírek

Mindenki a lenmagot ajánlja, erről a hatásáról azonban senki nem beszél!

Géza

Hogyan ölel át a párod? Ezt árulja el az érzéseiről!

Mazsi

Mi jut eszedbe erről? Te is aludtál így?

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------