Hirmagazin.eu
Főoldal » A nő meghalt, mert a saját gyermeke kiváltott egy allergiás reakciót. Amikor az apa már nem bírta tovább, átkutatta a felesége dolgait, és ezt találta!
Életmód hírek

A nő meghalt, mert a saját gyermeke kiváltott egy allergiás reakciót. Amikor az apa már nem bírta tovább, átkutatta a felesége dolgait, és ezt találta!

Jared Buhanan-Becker és felesége, Sharry várták, hogy megszülessen az első gyermekük. De a terhesség alatt a párt olyan szörnyű tragédia érte, hogy Jarednek egyedül kellett felnevelnie a fiukat.

Amikor Jared és Sharry találkoztak azonnal egymásba szerettek, eljegyezték egymást, majd összeházasodtak. Sharry hamarosan teherbe esett. A pár boldog volt, és izgatottan várták az első gyermekük megszületését – írja a Harmonikum.

A terhesség problémamentes volt, a baba szépen növekedett Sharry hasában. A pár blogot indított a terhességről, meg akarták osztani a boldogságukat a világgal. Sharry naponta leírta a gondolatait és az érzéseit.

De amikor eljött a baba születése, egy váratlan esemény véget vetett a boldogságnak: amikor elfolyt a magzatvíz, Sharry testében allergiás reakció lépett fel a magzatvíz miatt. Sokkot kapott és az orvosok kénytelenek voltak végrehajtani egy sürgősségi császármetszést. “Féltettem a babát, nem is fogtam fel, hogy Sharry élete volt a tét” – mondta a férj. Sharry szívrohamot kapott, és meghalt a szülőszobában.

Jared összetört. “Az egész világom összeomlott” – emlékezett vissza. Nem volt más választása, össze kellett szednie magát. A fia, James túlélte, és szüksége volt állandó gondoskodásra és szeretetre. A fiatal apának szembe kellett néznie a valósággal: most már egy egyedülálló apa egy babával, akire vigyáznia kell.

A következő napok teljesen kilátástalanok voltak Jared számára. Volt egy gyönyörű kisfia, de elveszítette a nőt, akit szeretett. Megpróbálta elfogadnia a veszteséget, és esténként elkezdte átnézni Sharry holmiját. Aztán egy éjszaka rábukkant egy igazi kincsre: felvételek, amiket Sharry készített a zenéjéről. De Jarednek nem volt megfelelő programja, hogy megnyissa a hang fájlokat és nem engedhette meg magának, hogy megvegye. Vágyott arra, hogy hallja felesége gyönyörű hangját, de csapdába esett, mert a fájlokat nem tudta megnyitni. De aztán volt egy ötlete. Jared az interneten kért segítséget, és várta a választ.

Rengeteg választ kapott. Mindenki segíteni akart, és Jared hamarosan megkapta az átalakított változatait a hang fájloknak. A nagylelkűség és a kedvesség áradata segített kihúzni Jaredet a depresszióból. Ráadásul képes volt hallani a felesége hangját, ahogy énekel és élvezze az emlékét a szép dalain keresztül. Jared altatódalként is használja Sharry dalait, hogy segítsen kicsit James-nek elaludni. Soha nem lesz az esélye, hogy megismerje az anyját, de legalább a hangját fogja ismerni.

Jared elgondolkodott rajta, hogy esetleg felhagy a bloggal, amit a feleségével kezdtek, de úgy döntött, hogy továbbra folytatja, és megossza tapasztalatait, mint apa. Reméli, hogy ez is segít feldolgoznia a fájdalmát, hogy elveszítette a nőt, akit annyira szeretett.

Forrás: Tudásfája / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Extrém módon kérte meg a kecskeméti srác barátnője kezét!

Mazsi

Önt is zavarják a ruhákból előbújó molylepkék? Íme a megoldás

Mazsi

Minden nő ilyen férfira vágyik, de csak kevesen merik bevallani

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------