Hirmagazin.eu
Főoldal » A német rendőrség megtiltotta az anyának, hogy nyomozzon!
Külföld

A német rendőrség megtiltotta az anyának, hogy nyomozzon!

Az asszony 12 éves lá­nyá­val egy Fre­i­burg­ból Schi­en­genbe tartó vo­na­ton egy fe­kete bőrű férfi erő­sza­kos­ko­dott.

A német rendőrség megtiltotta egy anyának, hogy nyomozzon az után a személy után, aki erőszakoskodott a lányával – írta meg a Voiceofeurope.

Az történt, hogy az asszony 12 éves lányával egy Freiburgból Schiengenbe tartó vonaton egy fekete bőrű férfi erőszakoskodott. Az esetet jelentették a rendőrségnek is, de az anya ezzel párhuzamosan minden egyéb kommentár nélkül a Facebookra is feltette a gyanúsított férfi képét, hátha valaki felismeri.

Mivel a képet tízezren megosztották, a rendőrség is észrevette. Majd szigorúan figyelmeztette az asszonyt, hogy a személyiséghez fűződő jogok miatt ilyet nem tehet meg.

Sőt, néhány nappal később a rendőrség egy erősen cenzúrázott képet tett fel az asszony eredeti hozzászólásról – “Nem így!” – felirattal.

A német rendőrség megtiltotta az anyának, hogy nyomozzon!

Valószínűleg azért, hogy másokat is elrettentsenek a magánnyomozástól. Megerősítették, hogya fénykép megjelenése a képen szereplő személy beleegyezése nélkül bűncselekmény és azzal fenyegették meg az asszonyt, hogy bíróság elé állítják.

Ettől függetlenül, néhány napja a rendőrség elfogta a gyanúsított személyt. Egyelőre nem közölték, hogy milyen nemzetiségű.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Ez beteges! Ezért szervez őrült tehetségkutatót az Iszlám Állam…

Mazsi

Hősként ünneplik a vonaton lövöldöző férfi lefegyverzőit

info

Havi 472 ezer forintos magánbölcsődében fulladt meg egy baba

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------