Image default
Külföld

A német rendőrség megtiltotta az anyának, hogy nyomozzon!

Az asszony 12 éves lá­nyá­val egy Fre­i­burg­ból Schi­en­genbe tartó vo­na­ton egy fe­kete bőrű férfi erő­sza­kos­ko­dott.

A német rendőrség megtiltotta egy anyának, hogy nyomozzon az után a személy után, aki erőszakoskodott a lányával – írta meg a Voiceofeurope.

Az történt, hogy az asszony 12 éves lányával egy Freiburgból Schiengenbe tartó vonaton egy fekete bőrű férfi erőszakoskodott. Az esetet jelentették a rendőrségnek is, de az anya ezzel párhuzamosan minden egyéb kommentár nélkül a Facebookra is feltette a gyanúsított férfi képét, hátha valaki felismeri.

Mivel a képet tízezren megosztották, a rendőrség is észrevette. Majd szigorúan figyelmeztette az asszonyt, hogy a személyiséghez fűződő jogok miatt ilyet nem tehet meg.

Sőt, néhány nappal később a rendőrség egy erősen cenzúrázott képet tett fel az asszony eredeti hozzászólásról – “Nem így!” – felirattal.

A német rendőrség megtiltotta az anyának, hogy nyomozzon!

Valószínűleg azért, hogy másokat is elrettentsenek a magánnyomozástól. Megerősítették, hogya fénykép megjelenése a képen szereplő személy beleegyezése nélkül bűncselekmény és azzal fenyegették meg az asszonyt, hogy bíróság elé állítják.

Ettől függetlenül, néhány napja a rendőrség elfogta a gyanúsított személyt. Egyelőre nem közölték, hogy milyen nemzetiségű.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Egy autó fedélzeti kamerája buktatta le a rejtőzködő ufót – VIDEÓ

Mazsi

3000 terrorista alvó sejt lehet a magyar határ közelében…

Mazsi

Allah nevében foglak megölni – Brutálisan megvertek egy magyar nőt Londonban

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------