Főoldal » A német miniszter tud valamit: 400 ezer afrikai migránssal riogat
Külföld

A német miniszter tud valamit: 400 ezer afrikai migránssal riogat

Az év első három hó­nap­já­ban dupla annyi be­ván­dorló ér­ke­zett Af­ri­ká­ból, mint ta­valy az azo­nos idő­szak­ban. Egyre több po­li­ti­kus sür­geti a föld­közi-ten­geri út­vo­nal le­zá­rá­sát.

Az illegális bevándorlás megállítása érdekében megszólalt a német fejlesztési miniszter, Gerd Müller, aki úgy véli, hogy idén biztosan több illegális bevándorló érkezhet Afrikából, mint tavaly.

A hivatalos statisztikák szerint 2016-ban 180 ezer migráns érkezett a Földközi-tengeren keresztül Afrikából, ugyanez az adat idén már 400 ezer is lehet. Müller szeretné, ha az európai biztonsági politikát új alapokra helyeznénk, és ezzel egyidejűleg komoly tárgyalásokat folytatnánk az afrikai országokkal – írja a Welt. A fejlesztési miniszterrel egyetért a német honvédelmi miniszter is. Lehetetlenség Németországból nézve megoldani az afrikai problémákat – mondta Ursula von der Leyen. Az afrikai migrációval kapcsolatban egyre több vezető politikus szólal meg. Antonio Tajani, az Európai Parlament elnöke például azt mondta:

Ha nem teszünk semmit, akkor tíz éven belül akár 30 millió migráns is érkezhet Európába.

 

Hasonló dolgoktól tart Sebastian Kurz osztrák külügyminiszter is, aki kijelentette, hogy mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy mihamarabb lezárják földközi-tengeri útvonalat is. Kurz szerint azonnal meg kell állítani az illegális bevándorlók ellenőrizetlen beáramlását Európába, különben az Iszlám Állam és a Boko Haram nevű terrorszervezetek a migránsok között küldhetik a könyörtelen terroristáit a kontinensünkre.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Horvátország lezárja határait a gazdasági migránsok előtt

Edit

Le Pen új határvédelmi szabályozást sürget

Edit

Önkéntesként segített a migránsokon, hálából hátulról szúrták le!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------