Hirmagazin.eu
Főoldal » A NASA tudósai szerint már rég meglátogatták a Földet az űrlények
Tudástár - minden érdekesség

A NASA tudósai szerint már rég meglátogatták a Földet az űrlények

A NASA tudósai állítják: a földönkívüliek már jártak a bolygónkon. És ha ők ezt állítják, kik vagyunk mi, hogy ellenkezzünk?

Silvano P Colombano az űrkatatási rendszer diviziójából így vélekedik: “Szeretném tisztázni, hogy az intelligencia, ami talán megkeres minket (ha még eddig nem tette volna) elképzelhető, hogy nem szénalapú életforma lesz, mint mi.”

“A civilizációnk körülbelül 10 ezer évvel ezelőtt kezdett fejlődni, és a ma ismert technológiák pedig az elmúlt 500 évben – érdekes, hogy ennyire rövid idő alatt. Mindenesetre eléggé problémás így egy következő ipari forradalmat jósolni.” Igen, talán mi emberek sokkal jobban elmaradottabbak vagyunk, mint azt az űrlények feltételeznék rólunk. És lehet, hogy egy kicsit besegítettek nekünk a múltban? Plusz a jelenleg vizsgált rádióadásokkal csak a spekulatív fizika foglalkozik, tehát lényegében semmi kézzelfogható bizonyítékunk nincs. A részletes interjút a ladbible oldalán tudjátok elolvasni.

Bárhogy is, Colombano elárulta, hogy nem mindegyik jelenséget sikerült megmagyarázni. “Az űrből érkező hangok valahonnan érkeznek, valami jelek, akármennyire is kicsik. Ezeknek nagy részét semmivel nem tudjuk magyarázni. Hogyha belegondolunk, milyen magasabb intelligenciával és technológiával találhatjuk magunkat szemben, ezek a jelek talán értelmet nyernének.”

Tehát mit mondasz, Colombano .. az igazság odaát van?

Forrás: noizz.hu

Hasonló hírek

Ivóvíz, szennyvíz, klímaberendezés: melyik a legveszélyesebb a koronavírus terjedése szempontjából?

Mazsi

Amikor Budapest a háborút is vállalta volna Erdélyért

Géza

Teljesen megváltozhat a rákkezelés, óriási áttörést jelentettek be

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------