Tudástár - minden érdekesség

A NASA tudósai szerint már rég meglátogatták a Földet az űrlények

A NASA tudósai szerint már rég meglátogatták a Földet az űrlények

A NASA tudósai állítják: a földönkívüliek már jártak a bolygónkon. És ha ők ezt állítják, kik vagyunk mi, hogy ellenkezzünk?

Silvano P Colombano az űrkatatási rendszer diviziójából így vélekedik: “Szeretném tisztázni, hogy az intelligencia, ami talán megkeres minket (ha még eddig nem tette volna) elképzelhető, hogy nem szénalapú életforma lesz, mint mi.”

“A civilizációnk körülbelül 10 ezer évvel ezelőtt kezdett fejlődni, és a ma ismert technológiák pedig az elmúlt 500 évben – érdekes, hogy ennyire rövid idő alatt. Mindenesetre eléggé problémás így egy következő ipari forradalmat jósolni.” Igen, talán mi emberek sokkal jobban elmaradottabbak vagyunk, mint azt az űrlények feltételeznék rólunk. És lehet, hogy egy kicsit besegítettek nekünk a múltban? Plusz a jelenleg vizsgált rádióadásokkal csak a spekulatív fizika foglalkozik, tehát lényegében semmi kézzelfogható bizonyítékunk nincs. A részletes interjút a ladbible oldalán tudjátok elolvasni.

Bárhogy is, Colombano elárulta, hogy nem mindegyik jelenséget sikerült megmagyarázni. “Az űrből érkező hangok valahonnan érkeznek, valami jelek, akármennyire is kicsik. Ezeknek nagy részét semmivel nem tudjuk magyarázni. Hogyha belegondolunk, milyen magasabb intelligenciával és technológiával találhatjuk magunkat szemben, ezek a jelek talán értelmet nyernének.”

Tehát mit mondasz, Colombano .. az igazság odaát van?

Forrás: noizz.hu

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Nostradamus még be nem teljesült 5 jóslata

Edit

Tudok egy munkát

info

4 furcsa dolog, amit az őseink a vizelettel kezeltek. Te meg mernéd próbálni valamelyiket is?

Mazsi