Hirmagazin.eu
Főoldal » A NASA ideges lett az űrállomás ufós videói miatt! – Magyarázkodnak! – Videók
Csillagászat, űrkutatás

A NASA ideges lett az űrállomás ufós videói miatt! – Magyarázkodnak! – Videók

Szinte nem telik el hét, hogy va­laki ne fe­dezne fel azo­no­sí­tat­lan re­pülő tár­gya­kat a Föld körül ke­ringő nem­zet­közi űr­ál­lo­más élő vi­de­ó­köz­ve­tí­té­sén. Ilyen­kor azon­ban rendre meg­sza­kad a kap­cso­lat. A NASA meg­elé­gelte az ufo­ló­gu­sok őrült el­mé­le­teit…

A múlt héten újabb észbontó videó járta be a világot, amelyen egy különös objektum bukkant fel az ISS űrállomás élőben nézhető videóközvetítésén. Sokan ugyan csak egy páracseppen megtörő fényjelenségnek gondolják, de még többen hiszik, hogy földönkívüliek űrhajója került ismét a kamera látószögébe.

Természetesen a közvetítés ezután szinte rögtön megszakadt, mint ahogyan már számos hasonló esetben is

A legtöbben már elkönyvelték magukban, hogy hemzsegnek a földönkívüli űrjárművek a Föld körül. A NASA pedig, úgy látszik, már megbánta, hogy élő közvetítést engedélyeztek az űrállomásról. Azt tervezik, hogy költségcsökkentésre hivatkozva megszüntetik ezeket az adásokat…

Ez csak olaj volt a tűzre! Az ufóvadászok közössége egy emberként hördült fel a hír hallatán, és igazolva látták eddig kiokoskodott elméleteiket a kamerák képein felfedezett ufókról. A NASA nem kommentálta az eseteket… eddig!

Az űrkutatási hivatal általában szűkszavú ebben a témában, de a legfrissebb eset után, egy patkó alakú ufó feltételezett megjelenését követően megelégelte a folyamatosan születő, egyre durvább  összeesküvés-elméleteket, és a NASA mocskolását!

A NASA szóvivője, Tabatha Thompson az Express.co.uk-nak elmondta, hogy az élőképet nem szándékosan szakítják meg. Elmagyarázta, hogy normális, ha néha elvesztik a jelet az átvitel során, hiszen egyrészt igen nagy távolságból sugározza azt az űrállomás, másrészt számos befolyásoló tényező is szerepet játszik, például az időjárás, a napszél, és egyebek…
Megjegyezte azt is, hogy ők nem észleltek ufókat, amit pedig az ufóvadászok annak hisznek, egyszerű fényreflexiók a kamerák lencséin. Mindenesetre szakembereik már vizsgálják, hogy megfejtsék, hogyan keletkeznek. A többi felvétel pedig, ami az interneten kering, egyszerű hamisítvány!

Rámutatott arra is, hogy azért közvetítenek élő képeket, hogy bárki szabadon nézhesse a Földről. Ha ufókat akarnának rejtegetni, fel sem szerelik a kamerákat…

Ez viszont az ufóvadászokat nem győzte meg. Sőt! Szerintük, ha valaki magyarázkodni kezd, akkor biztos van mit takargatnia… Ilyen gyenge védekezésre pedig nem is számítottak! Minimum, hogy némi konkrétumot is mondanak, nem csak ilyen gyenge általánosságokat. A szakemberek már vizsgálják… miért, eddig mit csináltak?

A lényeg, hogy bármit tesz vagy mond a NASA, sosem fogják tudni meggyőzni a fanatikus ufóhívőket annak ellenkezőjéről, amit hisznek. Alighanem ezt az űrhivatal is tudja, ezért az esetek nagy részében inkább hallgat… Hogy jól teszik-e? Kiderül…

Forrás: Ripost

 

 

 

Hasonló hírek

Vasárnap éjjel láthatod a legtöbb hullócsillagot, itt van a Perseidák meteorraj!

Mazsi

Nem is létezhetne: rejtély, ki készítette a 2000 éves számológépet!

Mazsi

Új nevet kapott a NASA Nap-súroló missziója

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------