Image default
Csillagászat, űrkutatás

A NASA hallgat róla: Hihetetlen dolgot fotózott a marsjáró! – VIDEÓ

Az Op­por­tunity mars­járó immár 12 éve kop­tatja a Mars fel­szí­nét. Egyik friss fo­tó­ján kü­lö­nös ob­jek­tum szúrt sze­met az ufó­va­dá­szok­nak.

A NASA második marsjárója még 2004-ben szállt le a vörös bolygón. Azóta is úton van és folyamatosan sugároz felvételeket a Földre.

A fanatikus ufóvadászok előszeretettel mazsoláznak a képek között, és minduntalan találnak is valami észveszejtő érdekességet. Ezúttal egy olyan objektumra bukkantak, ami kísértetiesen hasonlít egy eszkimó iglura, azaz hókunyhóra, igaz, ez nem hóból van.

A Streetcap1 nevű önjelölt “Mars-régész” YouTube-csatornáján osztotta meg a felfedezésből készült állóképes videóját. Az ufókedvelők azonnal lecsaptak rá.

Az eredeti fotók itt nézhetők meg a NASA adatbázisában!

Szerintük is hasonlít egy jégkunyhóra, csakhogy kőből van. De ennél is tovább mennek:  – A környezetében a legtöbb szikla szét van morzsolódva, ez az alakzat viszont teljesen épnek látszik… így biztosan nem természetes eredetű.

Úgy tűnik, hogy egy alagút bejárata lehet a kunyhó jobb oldalán! Bár olyan fekete, hogy nehéz kivenni.

Egyes elméletek szerint a Marson is kifejlődött az értelmes élet és a civilizáció, de miután egy kataklizma miatt a bolygó elvesztette a légkörének és a felszíni vizeinek jelentős részét, a túlélők a felszín alá költöztek. A felvételen alighanem az egyik “mars alatti” város bejárata látható…

A NASA hallgat róla: Hihetetlen dolgot fotózott a marsjáró! - VIDEÓ

Természetesen a NASA nem kommentálta az amatőr Mars-szakértők feltételezéseit, hiszen annyi furcsa kődarab hever a vörös bolygón, ami hasonlít valami földi dologra, hogy másból sem állna a munkájuk, mint ezeket megmagyarázni

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Távoli páfrányrokonok hibridjére bukkantak

info

Veszélyes kisbolygó érkezik földközelbe: az oroszok bevetnék a Sátánt – VIDEÓ

Mazsi

Kilenc új bolygót fedeztek fel, amelyeken élet lehet

Mazsi