Hirmagazin.eu
Csillagászat, űrkutatás

A NASA hallgat róla: Hihetetlen dolgot fotózott a marsjáró! – VIDEÓ

Az Op­por­tunity mars­járó immár 12 éve kop­tatja a Mars fel­szí­nét. Egyik friss fo­tó­ján kü­lö­nös ob­jek­tum szúrt sze­met az ufó­va­dá­szok­nak.

A NASA második marsjárója még 2004-ben szállt le a vörös bolygón. Azóta is úton van és folyamatosan sugároz felvételeket a Földre.

A fanatikus ufóvadászok előszeretettel mazsoláznak a képek között, és minduntalan találnak is valami észveszejtő érdekességet. Ezúttal egy olyan objektumra bukkantak, ami kísértetiesen hasonlít egy eszkimó iglura, azaz hókunyhóra, igaz, ez nem hóból van.

A Streetcap1 nevű önjelölt “Mars-régész” YouTube-csatornáján osztotta meg a felfedezésből készült állóképes videóját. Az ufókedvelők azonnal lecsaptak rá.

Az eredeti fotók itt nézhetők meg a NASA adatbázisában!

Szerintük is hasonlít egy jégkunyhóra, csakhogy kőből van. De ennél is tovább mennek:  – A környezetében a legtöbb szikla szét van morzsolódva, ez az alakzat viszont teljesen épnek látszik… így biztosan nem természetes eredetű.

Úgy tűnik, hogy egy alagút bejárata lehet a kunyhó jobb oldalán! Bár olyan fekete, hogy nehéz kivenni.

Egyes elméletek szerint a Marson is kifejlődött az értelmes élet és a civilizáció, de miután egy kataklizma miatt a bolygó elvesztette a légkörének és a felszíni vizeinek jelentős részét, a túlélők a felszín alá költöztek. A felvételen alighanem az egyik “mars alatti” város bejárata látható…

A NASA hallgat róla: Hihetetlen dolgot fotózott a marsjáró! - VIDEÓ

Természetesen a NASA nem kommentálta az amatőr Mars-szakértők feltételezéseit, hiszen annyi furcsa kődarab hever a vörös bolygón, ami hasonlít valami földi dologra, hogy másból sem állna a munkájuk, mint ezeket megmagyarázni

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Újra hallhat néhány süket egér

info

A Naprendszer hasonmására bukkanhattak csillagászok

Edit

Rejtélyes gömbök jelentek meg a szegedi égbolton! + VIDEÓ!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
EnglishFrenchGermanHungarian