Hirmagazin.eu
Főoldal » A NASA 15 éve nem tudja megmagyarázni azt a különös fotót, amin… – VIDEÓ
Csillagászat, űrkutatás

A NASA 15 éve nem tudja megmagyarázni azt a különös fotót, amin… – VIDEÓ

Az ame­ri­kai tör­vé­nyek sze­rint a NASA által ké­szí­tett fotók köz­kincs­nek szá­mí­ta­nak, így bárki hoz­zá­juk fér­het az in­ter­ne­ten ke­resz­tül. Az egyik képük miatt azon­ban már 15 éve szo­rul­nak, ugyanis az ama­tőr ufó­va­dá­szok olyas­mit ta­lál­tak rajta, amit azóta sem tud meg­ma­gya­rázni az űr­hi­va­tal…

A fénykép még 2001 áprilisában készült az Endeavour űrrepülőgép STS 100 jelű, 11 napos küldetése alatt. Az orbitális pályán keringő űrhajó repülése alatt egy kinyitható robotkart teszteltek, de emellett rengeteg fotót készítettek a Földről is.

Ezek közt találtak egyet az ufóvadászok, amin bizarr dolgokat fedeztek fel. A kép a mai napig elérhető a NASA adatbázisában.

A NASA 15 éve nem tudja megmagyarázni azt a különös fotót, amin... - VIDEÓ

Itt ugyan még semmit sem láthatunk rajta, de mivel HD felbontású fotóról van szó, jól fel lehet nagyítani. A kép felső részén, majdnem a Föld peremén, különös, ezüstös színű gömbszerű tárgyak sorát lehet látni. Erős nagyításban még a gömbök felületén látható fény-árnyékhatást is tisztán ki lehet venni.

Űrszemétnek túl szabályos alakzat, optikai visszaverődésnek a kamera lencséjén pedig túl kicsi…

A NASA 15 éve nem tudja megmagyarázni azt a különös fotót, amin... - VIDEÓ 1

Úgy tűnik, mintha egy ufókonvoj haladna ismeretlen célja felé…

UFO szakértők már 2001 óta hangoztatják, hogy a NASA-nak meg kellene magyaráznia, hogy mit láthatunk a képen. Ha nem ufókat, akkor mit? A téma a mai napig rendszeresen előkerül a webes fórumokon és a közösségi oldalakon.

A NASA azonban azóta sem reagált a számonkérésre. Pedig sok mindent bele tudnának magyarázni a jelenségbe… persze, csak olaj lenne a tűzre ha olyasmit mondanának, amiben nem szerepel az ufó szócska…

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Szupernóva robbanhatott a szomszédban a Naprendszer kialakulása közben

Géza

A hétvégén tetőzik az Orionidák meteorraja

Géza

A szoftver, amelyre régóta várt az ipar

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------