Image default
A nap videója

A nap videója: Tordai Bence újabb botrányos felszólalása (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Az ellenzék újra bizonyított a 2 Billiós kérdéssel..

Schmuck Erzsébet, az LMP országgyűlési képviselője a miniszterelnökhöz intézett felszólalásában arról beszélt, hogy szerinte a magyar gazdaság nem fenntartható.

A képviselőasszony szerint ezt a haza kis- és középvállalkozások tudnák biztosítani, azonban ezek a politikus szerint csak a multinacionális vállalatok beszállítói lehetnek legfeljebb.

Válaszában a miniszterelnök arról beszélt, hogy a képviselőnő kérdéseit célszerű lenne a költségvetés vitáján megvitatni.

Orbán Viktor Miniszterelnök Úr elmondta, hogy jelenleg 4 milliárd eurót kap Magyarország évente az Európai Uniótól, ezzel szemben a magyar nemzetgazdaság éves termelése 114 milliárd euró, éppen ezért valótlanság azt állítani, hogy a magyar gazdaság külső források nélkül fenntarthatatlan lenne.

Tordai Bence azonnali kérdést tett fel Orbán Viktornak a parlamentben. A Párbeszéd politikusától korábbi felszólalása során az ülésvezetés majdnem megvonta a szót, mivel a képviselő letegezte Orbán Viktor Miniszterelnök Urat, valamint a Fidesz és a KDNP frakciójának tagjait.

Ezúttal “Orbán pártelnök úrnak” szólította a Miniszterelnököt, ami után az ülés levezető elnök elvette tőle a szót.

A képviselő ezután alkudozni kezdett…

Videó: ECHOTV

Forrás: Hirmagazin.eu

 

Hasonló hírek

Érdekesség: mókusok és madarak esznek a férfi kezéből az erdőben – VIDEÓ

Edit

A lélegzetünk is elakadt, amikor ez a férfi a kóbor kutyához közeledett – VIDEÓ

Mazsi

Szelíd vadállatok – VIDEÓ (y)

Edit