Hirmagazin.eu
Főoldal » A Momentum most épp holland bevándorláspártiaknak árulja el a magyar hazát
Belföldi hírek

A Momentum most épp holland bevándorláspártiaknak árulja el a magyar hazát

A választási költéseivel elszámolni nem tudó Momentum – Magyarország szuverenitását hátba szúrva – fogadni szeretné a magyar kormány által elutasított migrációtámogató holland liberális politikusokat.

Nagy a baj ezek szerint a Momentum háza táján. A választási költések elszámolási hiányosságai és az etikátlan kampányköltések miatt lemondott a párt belső pénzügyi ellenőre, Cseh Katalin, mivel egy személyéhez köthető cég is kapott kampánykifizetéseket a 2018-as választáson.

Nagyon kellemetlen lehet a momentumos Macron-hívőknek, hogy még a parlament közelébe sem jutottak el, de máris kiderült róluk, hogy nem tudnak elszámolni a rájuk bízott közpénzekkel. Úgyhogy ennek ellensúlyozására gyorsan kitaláltak egy annyira gusztustalan médiaakciót, amivel a reményeik szerint elterelhetik a pénzügyeikről a figyelmet.

Érdekesmód pont az elszámolási botrányban érintett momentumos vezető, Cseh Katalin tette közzé a Facebookon, hogy a Momentum – Magyarország szuverenitását hátba szúrva – fogadni szeretné a magyar kormány által elutasított holland bevándorláspárti politikusokat.

Orbán Viktor nem hajlandó fogadni a holland parlament delegációját – mi meghívjuk őket! …A Momentum Mozgalom meghívja Magyarországra a kormány által elzavart holland delegációt, és örömmel beszélgetünk velük a jövőnkről”

– írta Facebook-oldalán Cseh Katalin, a Momentum EP-listavezetője.

“Igazán szép, hazafias” terelés, hogy Soros György budapesti minipártja most meghívja haknizni azokat a bevándorláspárti holland képviselőket, akik annyira lenézik Magyarországot, hogy azt hiszik, nekik joguk van minősíteniük a magyarok demokráciáját a migránsok tömeges befogadásához való viszony alapján.

Forrás: 888.hu

Hasonló hírek

Szeptemberben újabb pedagógusbér-emelés lesz

info

Migrációkutató: alaptalan és irreális az ENSZ-főtitkár elvárása

Edit

Szijjártó: felhívott a holland külügyminiszter

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------