Image default
Belföldi hírek

A Momentum most épp holland bevándorláspártiaknak árulja el a magyar hazát

A választási költéseivel elszámolni nem tudó Momentum – Magyarország szuverenitását hátba szúrva – fogadni szeretné a magyar kormány által elutasított migrációtámogató holland liberális politikusokat.

Nagy a baj ezek szerint a Momentum háza táján. A választási költések elszámolási hiányosságai és az etikátlan kampányköltések miatt lemondott a párt belső pénzügyi ellenőre, Cseh Katalin, mivel egy személyéhez köthető cég is kapott kampánykifizetéseket a 2018-as választáson.

Nagyon kellemetlen lehet a momentumos Macron-hívőknek, hogy még a parlament közelébe sem jutottak el, de máris kiderült róluk, hogy nem tudnak elszámolni a rájuk bízott közpénzekkel. Úgyhogy ennek ellensúlyozására gyorsan kitaláltak egy annyira gusztustalan médiaakciót, amivel a reményeik szerint elterelhetik a pénzügyeikről a figyelmet.

Érdekesmód pont az elszámolási botrányban érintett momentumos vezető, Cseh Katalin tette közzé a Facebookon, hogy a Momentum – Magyarország szuverenitását hátba szúrva – fogadni szeretné a magyar kormány által elutasított holland bevándorláspárti politikusokat.

Orbán Viktor nem hajlandó fogadni a holland parlament delegációját – mi meghívjuk őket! …A Momentum Mozgalom meghívja Magyarországra a kormány által elzavart holland delegációt, és örömmel beszélgetünk velük a jövőnkről”

– írta Facebook-oldalán Cseh Katalin, a Momentum EP-listavezetője.

“Igazán szép, hazafias” terelés, hogy Soros György budapesti minipártja most meghívja haknizni azokat a bevándorláspárti holland képviselőket, akik annyira lenézik Magyarországot, hogy azt hiszik, nekik joguk van minősíteniük a magyarok demokráciáját a migránsok tömeges befogadásához való viszony alapján.

Forrás: 888.hu

Hasonló hírek

A migráns, aki valójában nem is migráns, tüntetést szervez Pécsen

Géza

A Fidesz szerint Magyarországnak cselekednie kellett menekültügyben

info

Júniusban véglegesíthetik a Liget Budapest Projektet

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------