Hirmagazin.eu
Főoldal » A Mindörökké című drámasorozat sármos halottkéme a legdögösebb
Média és szórakozás

A Mindörökké című drámasorozat sármos halottkéme a legdögösebb

Dr. Henry Morgan nem csupán a munkája miatt elemzi az asztalára került eseteket, hanem saját halhatatlanságának titkát is szeretné megfejteni. A különleges karaktert alakító színész, Ioan Gruffudd hétköznapi élete is tartogat meglepetéseket, íme, 5 dolog, amit biztosan nem tudott a legdögösebb patológusról.

Ioan Gruffudd - Mindörökké sorozat
kép: AXN

Visszafordult a Titanicban

A Titanicban – amely nemzetközi hírnevet hozott neki – ő alakította azt a tisztet, aki visszafordult csónakjával kimenteni a jeges vízből a túlélőket, köztük a főhős Rose-t is.

Schwarzenegger nevét is megtanulták

Szokatlan keresztneve az angol John walesi megfelelője, vezetékneve pedig a Griffith családnév walesi alakja, amihez máig ragaszkodik az AXN-en futó sorozat sztárja: “Na és, ha nem tudják kiejteni? Mind megtanultuk már, hogy mondjuk azt, hogy Arnold Schwarzenegger”.

Meleget játszott legjobb barátjával

Kamaszkora óta jó barátja a szintén walesi színész, Matthew Rhys, akit a Foglalkozásuk: Amerikai című drámasorozatból is ismerhetünk. 10 évig éltek együtt londoni legénylakásukban, és közös filmszerepükben, az Ízig-vérig Annie Mary című zenés vígjátékban egy meleg párt alakítottak.

Elhoppolt egy nőt

Matthew volt Ioan esküvői tanúja is, amikor 2007-ben Mexikóban elvette Alice Evans színésznőt, akit a 102 kiskutya forgatásán ismert meg. Alice akkor még egy másik férfival élt.

Soknyelvű kislány

2009-ben született kislányához már születésétől fogva kizárólag walesi nyelven beszélt, de a kis Ella angolul és spanyolul is ért majd, mivel dajkája spanyolul is beszél hozzá.

A Mindörökké című sorozat befejező része június 21-én látható az AXN műsorán.

 

forrás: Nőinetcafe

Hasonló hírek

Ez a jelenet meghódította a világot 26 évvel ezelőtt!

Edit

Sebestyén Balázsék egy hattagú család boldogságát adták vissza

info

Hamarosan jön az új Péterfy Bori lemez – Itt az első új Bori klip

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!