Image default
Külföld

A migráns bűnözés tabu a német rendőrök számára

Egy észak-német kisvárosban 140 ilyen eset volt három hónap alatt, de a belügyminisztérium megtiltotta nekik, hogy nyilvánosságra hozzák azokat.

Azt eddig is tudtuk, hogy a német sajtó döntő többsége bevándorláspárti és a migránsok által elkövetett bűncselekmények nagy része nem kerül a nyilvánosság elé. Most egy új esetről számolt be a Breibart.

A Hamburgtól északra fekvő Boostedtben 4600-an élnek, de a település már 1369 menedékkérőt fogadott be. Az ottani menekültszálláson, az év első három hónapjában 117 bűncselekmény történt és a harmadik világból érkezett bevándorlók 23 egyéb ügyben is gyanúsítottak lettek.

A migráns bűnözés tabu a német rendőrök számára

Ám ezeket a rendőrség sajtóosztálya nem hozta nyilvánosságra, mert a német belügyminisztérium megtiltotta neki, arra hivatkozva, hogy nem szabad előítéleteket szítani a migránsok ellen.

Boostedt városában a bűnözés közel 75 százalékkal nőtt, a Hamburger Abendblatt szerint. A bűncselekmények száma 207-ről 360-ra emelkedett, amelyen belül a lopásoké 68-ról 167-re nőtt.

Hans Joachim Grote tartományi belügyminiszter, aki beszámolt Schleswig-Holstein bűnügyi statisztikájáról, elismerte a növekedést. de azt állította, hogy egyes bűncselekményeket a megbízható bizonyítékok hiánya miatt nem közöltek.

Ugyankkor tény, hogy december óta már 217 sajtóközleményt adott ki az illetékes Bad Segeberg-i rendőri központ, de ezek egyikében sem szerepeltek a boostedti esetek.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Az eltűnt maláj géphez tartozott a roncsdarab

info

A szexuális erőszak legszörnyűbb formáinak tették ki a gyerekeket!

Mazsi

Méhbaráttá tette összes buszmegállóját egy holland város – videó

Géza