Hirmagazin.eu
Főoldal » A magyarok fele tud a „fekete péntekről”
Tudástár - minden érdekesség

A magyarok fele tud a „fekete péntekről”

A tavalyi „próbaüzem” után idénre sokan felfedezték maguknak a Black Fridayt: erre utal a MillwardBrown ezerfős mintán végzett reprezentatív kutatásának eredménye is, mely megállapította: a lakosság 54%-a hallott már a Black Fridayről.

fekete péntek

A 25–34 évesek közel kétharmada hallott már az akciókról. Fotó: MTI

A 18–50 éves korosztály több mint negyede időzít vásárlást erre az időtartamra, 40%-uk pedig interneten teszi majd meg. Nem meglepő, hogy a fiatalok a jobban tájékozottak: a 25–34 évesek közel kétharmada hallott már az akciókról.

A fekete péntek kapcsán említett top 10 áruház első öt helyén csupa elektronikai termékek eladásáról ismert cég áll, a megvenni kívánt áruk közt azonban a divatcikkek vezetnek az elektronikai áruk és az autós kiegészítők, a háztartási kisgépek, a tévék, illetve a PC-kiegészítők előtt. Az akció a vásárlást tervezők negyedénél 30–60 ezer forint körüli kiadást jelenthet.

Az akcióban ma részt vevő üzletek egy részét listázza a blackfriday.hu weboldal, de szervez akciókat a Tesco, az Auchan és a Spar is, akcióznak egyes üzletek a Mammutban, a Duna Plazában, az Árkádban és a Westendben is.

 

Forrás: metropol

Hasonló hírek

Mintha a világvége jött volna, olyan villámsorfalat fotóztak Indiában

Edit

Rejtélyes tárgyak száguldanak a Föld felé, összenéztek a tudósok

Mazsi

EXKLUZÍV – “Ki Koránt vet, dzsihádot arat!” – VIDEÓ!

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------