Hirmagazin.eu
Főoldal » A magyar színésznő szeme láttára ütötte vágta kisgyermekét a jól szituált anyuka – ezt tette
Életmód hírek

A magyar színésznő szeme láttára ütötte vágta kisgyermekét a jól szituált anyuka – ezt tette

Ahogy azt a Blikk is megírta, a napokban érte nagy megtiszteltetés Szinetár Dórát: a gyermekek sorsának javítását célul kitűző világszervezet, az Unicef jószolgálati nagykövete lett. Most egy interjúban mesélt arról, hogyan éli meg mindennapokban, mikor gyermekbántalmazással találkozik.

A famiily.hu-nak az unicefes felkérés után nyilatkozva elmondta, hogy épp a napokban volt szemtanúja egy ilyen esetnek, mikor épp egy jól szituált anyuka ütötte-verte a 4 év körüli gyermekét egy bevásárlóközpont előtt.

Képzeld, pont a napokban volt egy rémisztő élményem, amikor egy anyukát láttam egy bevásárlóközpont előtt, ahogy ütötte, verte a gyerekét, azért, mert az nem állt meg a biciklivel. Nem az autó elé akart kimenni, tehát nem volt életveszélyben, egyszerűen nem csinálta, amit az anyja mondott. És a feltűnően jól szituált anyuka a nagyon drága bicikliről leszállva ütötte vágta szerencsétlen nagyjából 4 éves kicsi fiút és hozzá még üvöltött is. El is indultam, hogy leszedjem a gyerekről, de addigra már „csak” ordibált vele. Abba nem szólhatok bele, hogy üvöltözik a saját gyerekével. De rettenetes volt ott állni, és tehetetlenül nézni.

– mesélte Szinetár Dóra színésznő, énekesnő. Beszélt azokról a kétségekről is, amelyek hasonló helyzetek szemtanúiban is megfogalmazódnak:

“Sajnos csomó olyan helyzetet látok magam körül, ahol tudom, hogy így-vagy úgy, segítségre szorulnának gyerekek, de az embernek nincs joga beleszólni mások életébe.”

A megoldás Szinetár Dóra szerint ez:

“Annyit lehet tenni, hogy megpróbálunk valahonnan hátulról, máshonnan, az alapoktól kezdve beleszólni az emberek gondolkodásába, hogy mégis csak másképp éljék az életüket. A gyerekekben pedig tudatosítani, hogy ez így nem normális, ez nem egy természetes dolog. De hiszem, hogy van remény, és ha a gondolkodásmódunkon, a kommunikációnkon, a többiekhez való viszonyunkon elkezdünk változtatni, akkor az hatással lesz előbb utóbb mindenre, és az így felnövekvő generációknak lehetőséget teremtünk egy szebb és jobb világ építésére.”

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Varga Imre

Hasonló hírek

Ez a nő 117 évesen vére bebizonyította, amiért egész életében küzdött

Mazsi

A magyar a koraszülöttek mentését segíti Jean-Paul Belmondo

Géza

40 millió embert ríkatott már meg ez a karácsonyi kisfilm..A legmeghatóbb videó amit valaha láttam!

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------