Hirmagazin.eu
Főoldal » A ma embere folyadék- és oxigénhiányos: Itt az igazság, amin a gyógyszeripar meggazdagodik..
Életmód hírek

A ma embere folyadék- és oxigénhiányos: Itt az igazság, amin a gyógyszeripar meggazdagodik..

Valójában dezinformálják a lakosságot, a betegségek túlnyomó része megelőzhető lenne néhány egyszerű dologgal.

Ezt azonban nem akarják, hogy széles körben mindenki tudja…

Tudnod kell, hogy semmiféle ördöngösségre, sem csodaszerekre nincsen szükség ahhoz, hogy egészségesek maradjunk, csupán három dolog kell ehhez: víz, oxigén és tápanyagok.

Az emberi test 60 százaléka víz, 19% fehérje, 15% zsír, 5 százalékot az ásványi anyagok tesznek ki, 1 százalékot pedig a szénhidrátok.

A ma emberére viszont az jellemző, hogy folyadékhiányos, zsírszegényen táplálkozik, mivel elhitetik vele, hogy a zsír káros, holott a zsír hiánya a szervezetben kifejezetten egészségtelen.

Mindemellett a megfelelő mennyiségű oxigén, valamint a vitaminok és ásványi anyagok elengedhetetlenek a szervezet egészséges működéséhez.

Ennek ellenére a ma embere oxigénhiányos a rendszeres testmozgás elmulasztása miatt, ugyanakkor a vitaminszükségletünket sem elégítjük ki.

A hiányok közül a legnagyobb méretű a vitaminhiány, és ezt kell legelső lépésben megszüntetni. A vitaminok elérhetőek a természetes táplálékban, így nem kell mást tenni, mint megnézni, elolvasni, hogy melyik élelmiszer, mely vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmazza!

Egy embernek egyidejűleg 15-féle vitamint kellene szednie napi rendszerességgel. Ezt válthatjuk ki a helyes táplálkozással!

A C-vitamint azonban, a megfelelő dózisban, tabletta formájában vigyük be a szervezetünkbe! Egy ember napi C-vitamin-igénye a testsúly függvénye, 30 milligramm kellene jusson minden kilóra, B1-vitaminból pedig naponta legalább 100 milligramm kellene a szervezetünkbe jusson.

Ha szervezetünk nem kap meg egyet vagy többet azokból az anyagokból, amelyek a működéséhez elengedhetetlenek, akkor jelentkeznek a betegségnek tűnő állapotok.

Tehát az egyén valójában nem beteg, ezért a gyógyszerek kedvező hatásai nem tudnak érvényesülni, csupán a kedvezőtlenek.

Emellett pedig hamis betegségtudat alakul ki az emberben, ami károsabb, mint a mellékhatások…

Ezen érdemes elgondolkodni, és beépíteni ezt a tudást a hétköznapjainkba.

Így sokkal egészségesebbé és védettebbé válhatunk, valamint ami a legfontosabb: hosszú és boldog évtizedeket élhetünk le egészségben.

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Olyan időjárás jön, amire senki nincs felkészülve!

Mazsi

Párkapcsolat: Másodiknak lenni….

Edit

Zacher Gábor szerint a szcientológusok emberek életével játszanak! – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------