Hirmagazin.eu
Főoldal » A lövés sem volt képes megfékezni: így harapta meg az őrjöngő pitbull a 12 éves csepeli kislányt – fotók
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

A lövés sem volt képes megfékezni: így harapta meg az őrjöngő pitbull a 12 éves csepeli kislányt – fotók

Csepel — Csak a kukához lépett ki a házból az a csepeli kislány, akire egy kutya támadt rá csütörtök délután az Almafa utca végén. Timi (12) állapota súlyos, az édesanyja folyamatosan mellette van a kórházban.

– Nem voltam itthon, amikor a támadás történt. Timike hátsó combját harapta meg az a pitbull – mutatta meg magán Deme Zoltán, Timi édesapja. – Egyelőre nem tudjuk, hogy maradandó lesz-e a sérülés. Előfordult, hogy ez a kutya a társával együtt szökött ki a szomszédtól, de a láncuk összeakadt, és a kerítésnél tovább nem jutottak.

Deme Zoltán megmutatta, hol sérült meg a kislánya / Fotó: Fuszek GáborDeme Zoltán megmutatta, hol sérült meg a kislánya / Fotó: Fuszek Gábor

Az apa azt állítja, hogy a támadó keverék kutya gazdájának többször szóltak már a környéken, hogy erősítse meg a kerítést, de semmi nem változott.

A kiszökött eb annyira megvadult, hogy a kislányon kívül egy 16 éves kamasz lányt és édesanyját is megtámadta, ám ők könnyű sérülésekkel megúszták a támadást.

– A rendőrök hamar a helyszínre értek, csak ennek köszönhető, hogy nem fajult el a támadás – mondta a szomszédban élő Imre bácsi, aki maga is gyakran látta a megvadult négylábút szabadon. – Még a teherautónak is nekiugrott olykor-olykor, amikor kiszabadult, nem is csoda, hogy le kellett lőni!!

Itt, az Almafa utcában harapta meg a kutya előbb a szomszéd kislányt, majd az utcán közeledő anyát és lányát is / Fotó: Fuszek GáborItt, az Almafa utcában harapta meg a kutya előbb a szomszéd kislányt, majd az utcán közeledő anyát és lányát is / Fotó: Fuszek Gábor

A rendőrök ugyanis, akiket a mentők értesítettek, szintén veszélybe kerültek, hiszen a kutya gondolkodás nélkül nekik ment. Az egyik rendőr négy lövést adott le, de a kutya nem pusztult bele a golyóba: elrohant és órákig bujkált. Később az újpesti Állatmentő Liga munkatársai fogták be az addigra megnyugodott állatot.

– Elvittük orvoshoz, a sebét ellátták, nem életveszélyes – mondta Pataki Gábor, az Állatmentő Liga vezetője, hozzátéve: hivatalos megfigyelésre a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság ebrendeszéti telepére kerül az eb.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés gyanúja miatt indított eljárást a kutya gazdája ellen.

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Óvatosan a ködben és a csúszós utakon!

Géza

Hamis plüssfigurákat foglaltak le a budapesti repülőtéren (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Kábítószer-kereskedőket vettek őrizetbe Nógrádban

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!