Főoldal » A legsötétebb muszlim szokás ütötte fel a fejét
Külföld

A legsötétebb muszlim szokás ütötte fel a fejét

Megkövezés elől kellett menekülniük a svéd tévéseknek. A stáb éppen a stockholmi bevándorlók agresszivitásáról készített riportot, amikor a muszlim férfiak felsorakoztak a kivégzésükre.

A legsötétebb muszlim szokás ütötte fel a fejét

Stockholm Tensta nevezetű negyedében szándékozott riportfilmet csinálni stábjával egy svéd újságírónő, Valentina Xhaferi, aki amiatt választotta a többek között nagyszámú bevándorlók lakta városrészt, mert az ott élők többször is kövekkel dobálták meg a rendőröket, és más állami szervek képviselőit is megkísérelték megkövezni.
A mandiner.hu által talált cikk szerint azonban nem egészen a tervek szerint haladt a riport. Egy helyi lakossal készítettek volna interjút, aki helyett azonban egy másik, feltűnően ideges illető érkezett, aki később többedmagával tért vissza.

„Úgy gondolták, átléptük a határt, és az ő földjükre léptünk” – mondta el a svéd Expressennek Valentina Xhaferi, aki döbbenten mesélte, hogy a három férfi kövekkel a kezében érkezett, majd kijelentették, hogy megmutatják nekik, mi a megkövezés.
A stáb végül menekülőre fogta, és ugyan hajítottak is feléjük követ az agresszíven fellépő férfiak, végül komolyabb bajuk nem történt az ijedtségen túl.

 

Forrás: kárpáthír

Hasonló hírek

Putyin és Erdogan megállapodott a kurd milíciának a török határtól való visszavonulásáról

Géza

Máris új vezetőt választott a Dajs al-Iszlam (Videó)

info

Egymillió menekültet fogad be Észak-Szíria. Többségében a saját menekültjeit

Géza