Hirmagazin.eu
Főoldal » A legsötétebb muszlim szokás ütötte fel a fejét
Külföld

A legsötétebb muszlim szokás ütötte fel a fejét

Megkövezés elől kellett menekülniük a svéd tévéseknek. A stáb éppen a stockholmi bevándorlók agresszivitásáról készített riportot, amikor a muszlim férfiak felsorakoztak a kivégzésükre.

A legsötétebb muszlim szokás ütötte fel a fejét

Stockholm Tensta nevezetű negyedében szándékozott riportfilmet csinálni stábjával egy svéd újságírónő, Valentina Xhaferi, aki amiatt választotta a többek között nagyszámú bevándorlók lakta városrészt, mert az ott élők többször is kövekkel dobálták meg a rendőröket, és más állami szervek képviselőit is megkísérelték megkövezni.
A mandiner.hu által talált cikk szerint azonban nem egészen a tervek szerint haladt a riport. Egy helyi lakossal készítettek volna interjút, aki helyett azonban egy másik, feltűnően ideges illető érkezett, aki később többedmagával tért vissza.

„Úgy gondolták, átléptük a határt, és az ő földjükre léptünk” – mondta el a svéd Expressennek Valentina Xhaferi, aki döbbenten mesélte, hogy a három férfi kövekkel a kezében érkezett, majd kijelentették, hogy megmutatják nekik, mi a megkövezés.
A stáb végül menekülőre fogta, és ugyan hajítottak is feléjük követ az agresszíven fellépő férfiak, végül komolyabb bajuk nem történt az ijedtségen túl.

 

Forrás: kárpáthír

Hasonló hírek

A francia kormány feloszlatott három radikális muzulmán egyesületet

Edit

Tüntetők és rendőrök csaptak össze Ukrajnában

Géza

Újabb Iszlám Állam parancsnok halt meg

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!