Hirmagazin.eu
Főoldal » A legnagyobb magyar sztárcsaládviszályok
Bulvár

A legnagyobb magyar sztárcsaládviszályok

Hiába mo­so­lyog­nak a kép­er­nyőn, fáj­dal­mas csa­ládi drá­mák rej­tőz­nek a jó­kedv ál­arca mö­gött. Pró­bál­nak sze­met hunyni a kínos prob­lé­mák fe­lett, de idő­ről időre újra meg­is­mét­lőd­nek a han­gos ve­sze­ke­dé­sek.

A legnagyobb magyar sztárcsaládviszályok

Hajdú apja az unokáit sem láthatja

Hajdú Péter édesapja szerint fia hálátlan és rideg lett, mióta meggazdagodott. Úgy tudni, már 5 éve nem beszél egymással a családfő és a Frizbi műsorvezetője. Ráadásul még inkább elmérgesítette a viszonyt, amikor Hajdúnak 2012-ben megjelent az önéletrajzi könyve, amiben apjával való vitájáról is őszintén vallott. Az idős bácsi azt sérelmezi leginkább: fia azt állítja róla, hogy rossz apa volt és soha nem számíthatott rá. József az unokáit sem láthatja, teljesen megszűnt a kapcsolata Hajdúékkal.

A legnagyobb magyar sztárcsaládviszályok 1

(Fotó: Facebook)

Férfi állt Bangó Margit és lánya közé

Bangó Margit és lánya 4 évvel ezelőtt távolodtak el egymástól. A botrány amiatt robbant ki a családban, mert Marika elszerette édesanyja férjét, akivel azóta már 30 éve együtt is él. A Kossuth-díjas művésznő hosszú évtizedekig képes volt elfojtani dühét és sértődöttségét, de egy idő után már nem tudott megbirkózni a megalázottság érzésével. Azóta nem találkoznak egymással, mi több, a Facebookon vagdalkoznak a családtagok. Úgy tűnik, az utóbbi hetekben kissé csillapodtak a kedélyek, de azt nem tudni, megtörtént-e a békülés.

 

A legnagyobb magyar sztárcsaládviszályok 2

(Fotó: TV2)

Megalázva érzi magát fia miatt Győzike apja

Gáspár Győzőre akkor haragudott meg az édesapja, amikor annak idején elvállalta, hogy egy ország szeme láttára fogja élni az életét a családjával. A Győzike show ugyan anyagilag jól jövedelmezett, de súlyos konfliktusokat okozott a családban. Hosszú éveken át látni sem akarták egymást, és jelenleg sem keresik túl sokszor a másik társaságát.

A legnagyobb magyar sztárcsaládviszályok 3

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Ilyen a filmcsillag élete az ikreivel

info

A válófélben lévő sztárpár karácsonykor is eljátssza a gyerekeknek, hogy minden rendben van

Edit

Madonna megint érdekeset alkotott!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------