Image default
Bulvár

A legnagyobb magyar sztárcsaládviszályok

Hiába mo­so­lyog­nak a kép­er­nyőn, fáj­dal­mas csa­ládi drá­mák rej­tőz­nek a jó­kedv ál­arca mö­gött. Pró­bál­nak sze­met hunyni a kínos prob­lé­mák fe­lett, de idő­ről időre újra meg­is­mét­lőd­nek a han­gos ve­sze­ke­dé­sek.

A legnagyobb magyar sztárcsaládviszályok

Hajdú apja az unokáit sem láthatja

Hajdú Péter édesapja szerint fia hálátlan és rideg lett, mióta meggazdagodott. Úgy tudni, már 5 éve nem beszél egymással a családfő és a Frizbi műsorvezetője. Ráadásul még inkább elmérgesítette a viszonyt, amikor Hajdúnak 2012-ben megjelent az önéletrajzi könyve, amiben apjával való vitájáról is őszintén vallott. Az idős bácsi azt sérelmezi leginkább: fia azt állítja róla, hogy rossz apa volt és soha nem számíthatott rá. József az unokáit sem láthatja, teljesen megszűnt a kapcsolata Hajdúékkal.

A legnagyobb magyar sztárcsaládviszályok 1

(Fotó: Facebook)

Férfi állt Bangó Margit és lánya közé

Bangó Margit és lánya 4 évvel ezelőtt távolodtak el egymástól. A botrány amiatt robbant ki a családban, mert Marika elszerette édesanyja férjét, akivel azóta már 30 éve együtt is él. A Kossuth-díjas művésznő hosszú évtizedekig képes volt elfojtani dühét és sértődöttségét, de egy idő után már nem tudott megbirkózni a megalázottság érzésével. Azóta nem találkoznak egymással, mi több, a Facebookon vagdalkoznak a családtagok. Úgy tűnik, az utóbbi hetekben kissé csillapodtak a kedélyek, de azt nem tudni, megtörtént-e a békülés.

 

A legnagyobb magyar sztárcsaládviszályok 2

(Fotó: TV2)

Megalázva érzi magát fia miatt Győzike apja

Gáspár Győzőre akkor haragudott meg az édesapja, amikor annak idején elvállalta, hogy egy ország szeme láttára fogja élni az életét a családjával. A Győzike show ugyan anyagilag jól jövedelmezett, de súlyos konfliktusokat okozott a családban. Hosszú éveken át látni sem akarták egymást, és jelenleg sem keresik túl sokszor a másik társaságát.

A legnagyobb magyar sztárcsaládviszályok 3

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Férje majdnem meghalt egy motorbalesetben – mégsem tiltja el fiát a kétkerekűtől

info

Lajsz András: nem hagyom meghalni Paudits Bélát!

Mazsi

Döbbenetes, amit Zámbó Jimmyről állítanak. Fia is megszólalt az ügyben

Géza