Image default
Életmód hírek

A legjobb repülős sztori: nem tudta a lány, hogy a mellette ülő srác zenéit hallgatja, a beszélgetésük mindent vitt

A zenész közösségi oldalán írogatta ki, éppen hol tart a beszélgetése a gyanútlan rajongójával, követői rendkívül jól szórakoztak.

Művészként a legnagyobb örömöt valószínűleg az okozza, amikor egy rajongónk a szemünkbe dicséri a munkánkat anélkül, hogy tudná, kivel áll szemben épp.

caught in a moment

Dotan (@dotanmusic) által megosztott bejegyzés,

Egy 31 éves, holland zenésznek, Dotannak zavarba ejtően kedves élménye volt nemrég egy repülőzés alkalmával.

“Oké, tehát éppen egy repülőn ülök (hello, drága wifi), és a mellettem ülő lány az én albumomat hallgatja. Minden egyes dalt. Eléggé zavarba ejtő és kedves egyszerre. Főleg, hogy épp most kérdezte meg, mivel foglalkozom…” – kezdte a beszámolót Twitterjén, követői pedig azonnal rápattantak a témára.

A legjobb repülős sztori nem tudta a lány, hogy a mellette ülő srác zenéit hallgatja, a beszélgetésük mindent vitt 1

Mint a folytatásból kiderült, Dotan elmondta neki, hogy zenét ír, de a poén egyelőre nem derült ki. A beszélgetés leállt egy időre, a lány pedig folytatta az utastársa által szerzett zenék hallgatását és halk éneklését. Később arról is tájékoztatta a férfit, hogy a zenésznek, akinek a műveit hallgatja, Dotan a neve. Dotan pedig úgy tett, mintha sose hallott volna még róla.

A művész twitteres követői javaslatokat kezdtek tenni, mit csináljon. Például hagyjon neki egy üzenetet, amiben felfedi kilétét, de ragaszkodjon hozzá, hogy a lány csak az után olvassa el azt, hogy elköszöntek. Mások azt javasolták, hogy kezdje el énekelni a számait, de Dotan ezt elutasította – nem akart feltűnést kelteni a repülőn.
A lány később megkérdezte tőle, szereti-e az élőzenét, és angolul vagy németül írja-e a dalait. Ezekre is felelt a zenész, majd ő érdeklődött afelől, hogyan fedezte fel a lány a zenét, amit hallgat. Mint kiderült, egy tévés showban bukkant rá, és azért szereti, mert békét és vigasztalást jelentenek neki a dalok. Dotan követői megállapították, hogy igen furcsa lehet bókokat kapni valakitől úgy, hogy nem köszönheti meg.

Aztán elérkezett a pont, amikor a lány átadta neki a fülhallgatóját, hogy megmutassa Dotannak, mit hallgat – vagyis a saját szerzeményeit. “Hát nem gyönyörű?” – kérdezte, amire a férfi csak zavartan hümmögött.

Végül a cetlis javaslatot fogadta meg, és elköszönéskor egy üzenetet nyomott a lány kezébe, amiben felfedi az igazságot.

A legjobb repülős sztori nem tudta a lány, hogy a mellette ülő srác zenéit hallgatja, a beszélgetésük mindent vitt 2

Nem sokkal később egy hosszú levelet kapott rajongójától, amiben először is bevallja, milyen ostobának érzi magát, amiért nem ismerte meg. Utána azonban kifejti, hogy igazság szerint őt valóban a zene érdekli és nem a zenészek kinézete, ezért elég sok kedvencét nem ismerné meg. Mi több, azt sem tudta, hogy a Dotan név egy férfit jelöl, nem pedig egy együttest.

Végtelenül alázatos és szerény döntésnek tartja, hogy a zenész nem fedte fel magát előtte a gépen, de azt kívánja, bárcsak megtette volna, mert akkor a lány személyesen is megköszönhette volna neki, hogy őt és az édesanyját egy borzalmasan kemény időszakon segítette át a dalaival.

Igazán szép történet egy csodás véletlenről.

A legjobb repülős sztori nem tudta a lány, hogy a mellette ülő srác zenéit hallgatja, a beszélgetésük mindent vitt 3

Forrás: Bored Panda

Hasonló hírek

Ez a boldog párkapcsolat titka! Ne habozz alkalmazni, csodákat érhetsz el

Mazsi

6 egyszerű tipp, hogy örökké tartson a szerelem

Mazsi

Kitálalt egy kiugrott szcientológus, 6 milliót húztak le róla

Mazsi