Image default
A nap videója Bulvár

A legbátrabb magyar lány, aki egy halálgömbben teszi kockára az életét

Transformers a porondon! címmel jönnek Szegedre is szeptember 10-én a veszélyes produkcióval a cirkuszosok.

A legbátrabb magyar lány, aki egy halálgömbben teszi kockára az életét

Richter Flórián utazócirkusza mindig különleges produkciókkal készül, a legújabb mutatványuk azonban még veszélyes is!

Ez aztán biztosan emlékezetes egy menet lehet: egy szegedi lány játszik túlélősdit egy halálgömbben.

A “Transformers a porondon!” című előadássorozatukat már láthattad korábban is például Zamárdiban, most pedig Szegedre viszik el hozzád, méghozzá személyes okokból.

Egy Guinness-rekorder csapat ugyanis egy szegedi lány közös produkciójával készül a halálgömbben.

2016 augusztusában, Zamárdiban már sikeresen debütált a Diorios extrém motoros akrobata csapat és a legbátrabb magyar lány, Németh Alexandra lélegzetelállító mutatványa, amelyben Alexandra az alig 7,5 méter átmérőjű acélgömbbe állt bele, miközben két motoros száguldott körülötte a tér minden irányában több mint 100km/órás sebességgel.

VIDEÓ – A legbátrabb magyar lány a halálgömbben

Mivel Alexandra nagyon szereti szülővárosát Szegedet, ezért úgy gondolták, ezen állomásukon megajándékozzák a szegedieket azzal, hogy „hazai” pályán is megmutatják ezt az eddig páratlan produkciót.

A halálgömb mellett ajánlunk figyelmetekbe más exkluzív tartalmakat is, például: Christian Folco, a világhíres bohóc kulisszái mögé tekintés, Űrdongó megalkotása és működése, gyermekartisták a manézsban – Richter Angelina és Kevin mutatványai, gyakorlása, élete, cirkusz a semmiből – hogyan épül fel az előadás helyszíne.

Az attrakció időpontja: 2016 szeptember 10. szombat, 18 órai kezdettelA cirkusz szegedi tartózkodási ideje: szeptember 10-18.

Helyszíne: Makkosházi körút 115.

Az előadások előtt bárki számára megtekinthetőek a szelídített vadállatok, Szandra az elefánt, pónik, zebrák, lámák és tevék.

Az előadás szünetében fotó készíthető Szandrával az elefánttal és Űrdongóval, a Transformersből ismert autobottal. A produkciók zárásaként pedig közösen lehet szelfizni az artistaművészekkel.

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag

 

Hasonló hírek

Tovább gyűrűzik a botrány, Jolie újabb dologgal vádolja Brad Pittet

Mazsi

Tisztázta magát: Vasvári Vivi végre megmagyarázta bántalmazós posztját

Mazsi

Fagyizóért hagyta ott az álommunkát

info