Hirmagazin.eu
Főoldal » A lány pánikba esik, amikor két férfi sarokba szorítja a parton. Aztán meglátja a félelmet a szemükben, és elszaladnak
Életmód hírek

A lány pánikba esik, amikor két férfi sarokba szorítja a parton. Aztán meglátja a félelmet a szemükben, és elszaladnak

Időnként, amikor a legrosszabb történik velünk, valaki lépéseket tesz azért, hogy segítsen, és mindent megváltoztat. Éppen ezért, a félelem és a szorongás eltűnik, és helyébe olyan hála lép, amely egész életen át tarthat.

Ez történt Georgia Bradley-vel, aki egy 25 éves brit diák, miközben Görögországban nyaralt. Két idegen zaklatta, és amikor a dolgok elszabadultak, Georgia azt hitte, hogy megpróbálják megerőszakolni. Amíg meg nem érkezett egy váratlan megmentő.

És ezért Georgia örökké hálás.

A 25 éves nő Krétán nyaralt. Egyedül sétált a parton, amikor két férfi odalépett hozzá, és megkérdezte, meghívhatják-e egy italra. A nő visszautasította az ajánlatot, de ekkor elszabadult a pokol.

A lány pánikba esik, amikor két férfi sarokba szorítja a parton. Aztán meglátja a félelmet a szemükben, és elszaladnak

Az egyik férfi hevesen megragadta a kezét, magához rántotta, majd a földre akarta nyomni. Ekkor a semmiből egy fekete kutya futott hozzájuk, és dühös ugatásával elkergette a férfiakat.

Georgia azonnal a szívébe zárta a fekete kóbor kutyát, hiszen egyértelműen neki köszönhette az életét. Azonnal szoros kötelék alakult ki közöttük, de a nyaralás végén a nőnek vissza kellett repülnie Nagy-Britanniába. El kellett búcsúznia megmentőjétől, akit Peppernek nevezett el.

Egyiküknek sem volt azonban egyszerű az elválás.

A lány pánikba esik, amikor két férfi sarokba szorítja a parton. Aztán meglátja a félelmet a szemükben, és elszaladnak 1

– Amikor kimentünk a reptérre, szívszorító volt látni, ahogy Pepper fut az buszunk után. Otthon másra sem tudtam gondolni, csak rá, ezért két hét múlva visszautaztam a görög szigetre, hogy megkeressem őt.

Georgia visszament arra a partszakaszra, ahol találkozott a kutyával, de nem találta. Szerencsére nem adta fel, többször ki-kisétált a tengerpartra, és kitartása meghozta az eredményt. Egyik nap Pepper közeledett felé.

Minden követ megmozgatott, hogy hazavihesse magával Nagy-Britanniába. A nő megmosdatta, állatorvoshoz vitte, hogy chipet tetessen a bőre alá, és a kutyaútlevél intézésébe is belekezdett. Akkor jött a meglepetés, amikor az állatorvos megállapította, hogy a kutya vemhes.

A lány pánikba esik, amikor két férfi sarokba szorítja a parton. Aztán meglátja a félelmet a szemükben, és elszaladnak 2

Georgia így sem mondott le róla, hazautazott, majd a 21 napos karantén letelte után ismét visszarepült Krétára, hogy a karantén letelte és a hivatalos papírok elintézése után végre hazavihesse a kutyát.

Egy héttel a hazautazásuk után Pepper hat kis édes kölyköt hozott világra – így Georgia nemcsak az ő, hanem kölykei életének megmentésével viszonozhatta azt, amit a parton a kutya tett érte.

A lány pánikba esik, amikor két férfi sarokba szorítja a parton. Aztán meglátja a félelmet a szemükben, és elszaladnak 3

Így esett, hogy öt hét, három repülés és több ezer dollár után George és kutya barátja végre együtt lehet.

Forrás: buzzblog.eu

Hasonló hírek

Jön az egyik utolsó óraátállítás

Géza

Nem csak a láz mérésére szolgál ez a műszer! Erről neked is tudnod kell!

Mazsi

A 114 éves férfi elárulta, mi az az 5 élelmiszer, aminek hosszú életét köszönheti!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------