Főoldal » A lány hangja csilingelő, de amikor megszólal Andrea Bocelli… Ettől a VIDEÓ-tól libabőrös leszel!
A nap videója

A lány hangja csilingelő, de amikor megszólal Andrea Bocelli… Ettől a VIDEÓ-tól libabőrös leszel!

Sokszor a zene az egyedüli orvosság amire a szívnek és léleknek szüksége van. Most egy olyan videó következik, ami valóban gyógyít.

A lány hangja csilingelő, de amikor megszólal Andrea Bocelli… Ettől a VIDEÓ-tól libabőrös leszel!

Andrea Bocelli és Katharine McPhee hihetetlen harmóniában énekel együtt, de nem csak ez teszi őket különlegesség. A két énekes lenyűgöző múlttal rendelkezik a szórakoztató és zenei iparban. A tenornak 25 albuma jelent meg 1992 óta, míg az amerikai popénekesnő több albummal és filmszereppel gazdagította a palettát.

Andrea Bocelli látásproblémákkal született, 12 évesen vakult meg teljesen. Nehéz múltja ellenére az olasz tenor sikert sikerre halmoz, az egész világon ismerik, dalait több millióan dúdolják.

Katharine McPhee az American Idol tehetségkutató műsor ötödik évadában tűnt fel, azóta számos sikert ért el zenei pályáján, de a filmvilágban is debütált, filmszerepeinek listája egyre hosszabb, pedig még csak 31 éves és csupán tíz éve van a pályán.

Az alábbi videóban tőlük hallhatjuk a Prayer című dalt. Nézzétek meg a videót és ha tetszett osszátok meg a barátaitokkal is.

Forrás: Arany gondolatok

Hasonló hírek

Felhőtlen barátság :) – VIDEÓ

Edit

Ez történik ha 10 ezer csillagszóró gyullad meg egyszerre

info

A nap videója: Békés harmóniában cápa és ember (A cikk videót tartalmaz)

Géza