Hirmagazin.eu
Főoldal » A lány édesapja 2007-ben elhunyt. Mindenki ledöbbent, attól, ki borult térdre a sírjánál 9 évvel később!
Életmód hírek

A lány édesapja 2007-ben elhunyt. Mindenki ledöbbent, attól, ki borult térdre a sírjánál 9 évvel később!

Kristina elvitte barátját, Matthew-t a vasútállomásra. A pár, akik akkor öt éve voltak együtt, tudták, hogy ezután néhány napig nem fogják látni egymást. Matthew azt mondta Kristina-nak, hogy a barátja szülinapi bulijára fog menni az ország másik végébe. Néhány hónappal később elismerte, hogy ez nem volt igaz.

Matthew és Kristina 2011 óta vannak együtt és Kaliforniában élnek. 2016-ban Matthew úgy érezte, elérkezett az idő, hogy megkérje Kristina kezét.

Különleges lánykérése még a leghidegebb szíveket is felolvasztaná.

A terv érdekében Matthew azt mondta Kristina-nak, hogy pár napra New York.ba fog menni, hogy találkozhasson néhány barátjával, a valóságban azonban az történt, hogy Matthew videokamerával körbelátogatta titokban Kristina családtagjait.

Többek között Máté meglátogatta Kristina édesanyját, Angelinát. Ő természetesen le volt döbbenve, ugyanakkor nagyon boldog volt, amint tudomására jutott jövendőbeli veje szándéka.

Matthew, Kristina Las Vegas-ban élő nagymamáját is felkereste.

Egy rögzített felvételben Kristina nagymamája azt mondta, hogy szeretné, ha unokája azt a gyémántgyűrűt viselné, ami már több, mint 80 éve a család tulajdonában volt.

Azonban egy találkozó kitűnt az összes közül

Matthew megkereste Kristina édesapjának sírját a New York-i Highland Mills-ben. Kristina apja 2007-ben hunyt el. A lány gyakran megjegyzi, hogy Matthew és ő mennyire hasonlítanak egymásra, és hogy mennyire szereti mindkettejüket.

Így hát Matthew elment a sírjához, hogy áldását kérje a házasságukra. Míg a sírkő előtt térdelt, ígéretet tett az apósának, hogy nem fog benne csalódni.

Néhány hónappal később, Matthew elhívta gyanútlan barátnőjét egy szőlőskertbe, azzal az indokkal, hogy a pár egy közös barátjának szülinapját megünnepelhessék. Ez a szőlőskert ugyanaz a hely volt, ahol 5 évvel előtte szerelembe estek.

Mielőtt Matthew feltette volna a nagy kérdést, megkérte Kristinat-, hogy nézze meg a videót, amit készített a látogatásokról.

Ez az egyik legromantikusabb történet, amit valaha hallottunk. Matthew pedig egy nagyon jó ötletet adott a leendő lánykérők számára.

Oszd meg te is az ismerőseiddel, ha tetszett!

tudasfaja.com

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Meleged van? Így éld túl a kánikulát

Mazsi

Már Orbán Viktor is karácsonyi lázban ég – Ezzel a fotóval üzent advent negyedik vasárnapján Magyarország miniszterelnöke

Géza

Óriási felajánlást tett az elsüllyedt Hableány tulajdonosa Orbán Viktor Miniszterelnökünk reggeli szavai után

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------