Hirmagazin.eu
Főoldal » A kutya összeszorítja a nő csuklóját, miután megfenyegeti, hogy menhelyre viszi. Miután elengedi a nő kezét, akkor látja meg az igazságot!
Életmód hírek

A kutya összeszorítja a nő csuklóját, miután megfenyegeti, hogy menhelyre viszi. Miután elengedi a nő kezét, akkor látja meg az igazságot!

Neked is sokszor könyörögtek már a gyerekeid, hogy vegyél nekik egy kiskutyát? Ha eddig hevesen tiltakoztál, akkor bizony nem vagy egyedül! A legtöbb szülő nehezen adja be a derekát. Ha ezt a történetet elolvasod, lehet, hogy gyorsan futni fogsz, hogy beszerezz egy kiskutyát.

Andrew, és Clara Davis már egy ideje könyörögtek a szüleiknek, hogy mennyire szeretnének egy kiskutyát.

A szülők, Nola és Richard igen nehezen adták be a derekukat, hiszen nem tartották annyira jó ötletnek.

A szülők mindig attól rettegnek, hogy a gyerek egy idő után megunja a kutyát, és végül ő kell vállalja a felelősséget érte.

Aztán egyszer mégis meggondolták magukat, és egy aranyos kutyust hoztak haza a gyerekek nagy örömére. Patch-így nevezték el a kutyát-egyre nagyobb, és nagyobb lett, ezért a szülő úgy döntöttek, hogy mivel nem fér a lakásban, ideje lenne elvinni egy menhelyre.

Amikor hazahozták Patch-et, nem számoltak azzal, hogy ez nem egy kistestű kutya. Mivel a gyerekek nagyon tiltakoztak azellen, hogy menhelyre vigyék a kutyát, úgy döntöttek, hogy még maradjon egy pár napot.

Egyik délután, amikor az anya éppen fürdött, Patch ugatva rontott be a fürdőszobába, és csuklójánál fogva rángatta ki Nolát a kádból. A nő elképzelni sem tudta, hogy mi történhetett, csak, amikor megérezte a füstszagot. Amikor Nolát kivezette az égő házból a kutya, a család többi tagja már ott várt rá. A nőnek eszébe jutott, hogy a kocsi kulcsai bent vannak a házban, gondoltam, gyorsan visszalép, hogy elvegye a bejárati ajtó mellől. Patch azonban útját állta, és nem hagyta, hogy bemenjen a házba.
Pár másodperccel később a ház felrobbant. A család döbbenten állt, és nézte a széthulló házat.

Hálásak voltak az életmentő kutyának, és természetesen nem vitték menhelyre, hanem örökre velük maradt. Egy nagyobb házba költöztek, ahol Patch-nek is jutott elegendő hely.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Padlóra kerültél? Ezt kell tenned!

Mazsi

Végleg búcsút mondhatunk a műanyagpohárnak, a szívószálnak?

Mazsi

Fahéjjal vagy kakaóval? Te hogy szereted a tejbegrízt?

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------