Hirmagazin.eu
Főoldal » A kutya minden éjszaka órákig bámulta a gazdáit. Amikor kiderült, hogy miért tette ezt, elsírták magukat
Életmód hírek

A kutya minden éjszaka órákig bámulta a gazdáit. Amikor kiderült, hogy miért tette ezt, elsírták magukat

Egy család a közelmúltban örökbefogadott egy kutyát az állat menhelyről. Haza vitték az állatot és megadtak neki minden szeretetet, amit csak tudtak. Amikor látták, hogy a kutya szelídnek és ölelni való társnak bizonyul, tudták, hogy a megfelelő döntést hozták.

Minden nap elvitték sétálni, játszottak vele a parkban, és megtanítottak neki néhány trükköt is. Úgy tűnt, hogy az új négylábú családtag a tökéletes kutya. De volt egy dolog, amit egy kicsit furcsának találtak: minden este ült a szülők ágya mellett és bámulta őket, amíg el nem aludtak. Amikor felébredtek, a kutya ott ült ébren és bámult rájuk. Annak ellenére, hogy nem gondolták, hogy veszélyben lennének, akkor is nyugtalanító volt. Néhány héttel később rájöttek, hogy igazából soha nem látták aludni a kutyát. Mintha félig csukott szemmel aludt volna, de még soha nem látták igazán aludni.


A gazdái kezdtek aggódni, hogy a kutya beteg, így elvitték az állatorvoshoz. De alapos vizsgálatot követően, az állatorvos nem talált semmit nála.

Annak ellenére, hogy a kutya fizikailag egészséges volt, mégis tudni akarták, hogy miért viselkedik ilyen furcsán. Tudták, hogy a menhelyen többet tudnak a kutyáról, ahol már foglalkoztak vele, így odamentek. Amikor meséltek a menhely dolgozóinak a kutya furcsa éjszakai viselkedéséről, magyarázatot kaptak, amely összetörte a szívüket.

Kiderült, hogy az előző gazdája megvárta, amíg a kutya nagyon mélyen elaludt, és egyszerűen elvitte az állatot a menhelyre a saját ágyában. A kutya annyira mélyen aludt, hogy észre sem vette, mi történik. Amikor felébredt, a menhelyen volt, és soha nem látta a gazdáját újra.

Amikor az új gazdái ezt meghallották, nem tudták visszatartani könnyeiket. Rohantak haza, és azonnal elvették a kutya régi ágyát, és oda adták az övékét. Meg akarták mutatni, hogy ő most már egyértelműen velük él, és mindig is velük fog.

Attól a naptól kezdve, a kutya a szülőkkel aludt egy szobában. Beletelt néhány hétbe, mire igazán megértette a gesztust, amit tettek, de nemsokára mélyen tudott aludni. És csak egyre mélyebben, mint eddig bármikor, mert tudta, hogy végül egy igazi otthonra talált. –harmonikum.co

Forrás: Harmonikum / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Saját halottjának tekinti a főváros az elhunyt Konrád Györgyöt

Géza

Almási Kitti: családi drámákat is hozott a járványhelyzet

Mazsi

Mi mindent csinálunk a strandokon?

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!