Főoldal > Hírek > Főhírek > Esélyegyenlőség > A kutya ágyban lakik, ideiglenes befogadója egy padon

A kutya ágyban lakik, ideiglenes befogadója egy padon

Hirdetés

hirmagazin_2015-08-30_064855
A  Gödöllői Állatvédő Civilek tették közzé az alábbi felhívást. “Micsoda fricskái vannak az életnek! Vitézke ágyban alszik, Attila egy padon húzza meg magát. Mint a fotón látható, Attila tiszta, ápolt. Nem iszik és nem dohányzik. ”

“15 NAPJA LAKIK A PADON. Attilának hívják, ő egy ideiglenes befogadónk volt. Az egyik legproblémásabb kutyánk, Vitéz, a jagd terrier volt nála hetekig. Esti sétánk alkalmával láttam meg, , rögtön Vitézkéről kérdezett. Elmeséltem, , hogy nagyon jó gazdija van, ágyban alszik a hisztis kis terrierünk.

Majd tovább sétáltunk a kutyákkal. Később kapcsoltam csak, hogy Attila téli dzsekivel és szatyrokkal ült a padon….visszafelé is arra vettük az irányt, és megkérdeztem, hogy tán csak nem ott alszik??? -de igen.

Régi lakhelyén, egy pici házban, amit a Máltaiak szereztek neki, egy másik emberrel osztozott, aki alkoholista, és amíg Attila kórházban volt, mindenét eladta. Utoljára a Nóra szállóban lakott Attila, de ott 65 ezer ft-ot kellene fizetnie, ami neki túl sok. Van rendszeres jövedelme, vmi nyugdíj féle, havi 87 ezer ft. Micsoda fricskái vannak az életnek! Vitézke ágyban alszik, Attila egy padon húzza meg magát. Mint a fotón látható, Attila tiszta, ápolt. Nem iszik és nem dohányzik.

Kedves gödöllői barátaink! Találjunk ennek az embernek egy szobát, egy nyári konyhát, valami hajlékot, mert jön a tél nemsokára. Attila tudna fizetni érte 25-30 ezer ft-ot. Talán jól is jönne valakinek, aki egyedül él, vagy rendelkezik egy kis mellék épülettel. 06702819555 –még csak annyi,hogy nem Attila kért segítséget. Én láttam meg,hogy bajban van….”

hirmagazin_2015-08-30_065012

Ne felejtsd el megosztani a cikket, hátha lesz valaki, aki tud segíteni!

Forrás: tudnodkell; Kép: Google, illusztráció;
Korrektúra: www.hirmagazin.eu

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás:
Hirdetés
tűzvédelem
WordPress Lightbox